HomeMODA Ce trebuie să conţină garderoba unei femei de 40 de ani

Ce trebuie să conţină garderoba unei femei de 40 de ani

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/05/Ce-trebuie-să-conţină-garderoba-la-40-de-ani.jpg

Odată cu vârsta, felul în care arată şi se îmbracă o femeie se va schimba, motiv pentru care în acest articol îţi vom arăta ce trebuie să conţină garderoba unei femei de 40 de ani şi pe ce fel de piese vestimentare sau accesorii va trebui să te axezi dacă vrei să laşi o impresie bună.

Întrebarea “Ce trebuie să conţină garderoba unei femei de 40 de ani?” îşi va găsi răspunsul în rândurile care urmează. Ţine cont de aceste mici sfaturi şi nu uita să le pui în aplicare pentru un efect final suprinzător.

  • BLUZELE ELEGANTE, DAR DE EFECT

Prima piesă din categoria “Ce trebuie să conţină garderoba unei femei de 40 de ani?” este o bluză dintr-un material de calitate, fie bumbac, fie mătase sau voal, dar care să fie obligatoriu croită cu nişte modele deosebite în jurul gulerului sau mânecilor. Această piesă te poate scoate din anonimat prin detaliile simple care vor atrage atenţia şi îți vor scoate în evidenţă feminitatea. O poţi combina cu o fustă creion pe timp de zi şi cu nişte pantaloni largi şi lungi sau o fustă cu aplicaţii din mărgele pe timp de seară.

  • CLASICA ROCHIE PENTRU BIROU

O altă piesă care trebuie să fie conţinută de garderoba unei femei de 40 de ani este rochia de tip office, formată din top şi fustă în acceaşi culoare ori, din contră, în culori sau „nonculori” contrastante, cum ar fi alb şi negru. Aceasta îţi va permite să o accesorizezi cu o eşarfă, o geantă sau nişte pantofi coloraţi care să adauge un strop de culoare întregii ţinute şi să o facă să pară elegantă în acelaşi timp.

  • FUSTA CU FALDURI

Încă un lucru pe care trebuie să îl conţină garderoba unei femei de 40 de ani este o fustă în culori pământii cu nişte falduri care să adauge un strop de eleganţă şi rafinament. Această piesă va masca puţin zona abdomenului care nu mai este la fel de plat ca acum 20 de ani. Mai mult decât atât, această fustă poate fi purtată foarte uşor cu o cămaşă simplă sau cu una mai elegantă. Avantajul pe care această ţinută îl oferă este faptul că este foarte ușor de asortat şi poate fi purtată atât pe timpul zilei, cât şi la un eveniment mai deosebit.

  • ROCHIA DE COCKTAIL

În mod obligatoriu, garderoba unei femei de 40 de ani trebuie să conţină şi o rochie mai puţin convenţională, şi anume una cu o croială simplă, într-o culoare care să te scoată în evidenţă şi să conţină şi materiale precum voal, mătase sau broderie, pentru un plus de eleganţă şi rafinament.

  • GEANTA ELEGANTĂ

Ultimul lucru pe care trebuie să îl conţină garderoba unei femei de 40 de ani este o geantă de calitate superioară, cu o formă elegantă şi care să fie confecţionată din materiale precum piele sau piele întoarsă. Aceasta va face ca orice ţinută să fie scoasă din anonimat…

În concluzie, acestea sunt principalele elemente pe care trebuie să le conțină garderoba unei femei de 40 de ani, pentru ca ţinuta de zi cu zi să fie una spectaculoasă. Chiar dacă unele piese nu sunt tocmai ieftine, vor rezista mai mult în timp şi nu va mai fi nevoie să cheltui sume mari de bani pe o geantă sau fustă nouă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed