Clubul Monaco lanseaza o linie de incaltaminte

Share

Clubul Monaco lanseaza prima linie de incaltaminte in august! Dupa ce da tonul cand vine vorba de piese moderne, care se potrivesc perfect vibratiilor moderne si versatile de ceva timp, ideea este ca se aventureaza in cele din urma in crearea de incaltaminte. Aspectul sculptat cu care ne-a obisnuit firma se va extinde prin lansarea unor pantofi de care vom fi foarte incantate. Prima linie de incaltaminte a clubului Monaco va fi foarte extinsa, etaland nu mai putin de 25 de stiluri.

Clubul Monaco lanseaza o linie de incaltaminte

Colectia de pantofi va ilustra o multime de stiluri variind de la pantofi ascutiti, din piele exotica, papuci draguti si o multime de printuri de animale, in acord cu WWD. Se vor folosi materiale fine, mate si piele metalica, piele de caprioara sau par de ponei, pentru noii pantofi ce vor fi fabricati in Italia. Desi numai o parte din aceasta linie este accesibila, este clar ca va sta la baza filozofiei stilului: amestecul de materiale moi si dure, combinarea minimalismului cu accente eclectice, pentru un efect interesant si magnetic. Asteptati-va la o multime de optiuni elegante, cu un aer modern subtil, dar cu o vibratie usor distinsa.

Clubul Monaco lanseaza o linie de incaltaminte

Pana in prezent, se pare ca munca va continua pentru a raspunde tinerilor profesionisti, care doresc sa pastreze o vibratie moderna. Preturile pentru noul stil pare sa fie cuprins intre 198$si 395$. Desi site-ul oficial al comerciantului este locul cel mai evident de unde vei fi capabila sa-ti achizitionezi noii pantofi pentru toamna 2013, nu este singurul. Pentru primul an de aparitie, colectia va fi accesibila pe Fifth Avenue, SoHo si strada Bleecker in New York, dar si pe strada Bloor in Toronto, deci asigura-te ca verifici noua linie.

Clubul Monaco lanseaza o linie de incaltaminte

Noi eram sigure ca a fost nevoie doar de putin timp pentru ca acest brand sa se lanseze in acest domeniu si suntem cu siguranta nerabdatoare sa vedem intreaga linie. Cauti colectia de pantofi de toamna 2013 a Clubului Monaco? Crezi ca te incadrezi in vreunul din stiluri?


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news