HomeMODA Colectia Alexander McQueen 2014

Colectia Alexander McQueen 2014

autor Elena Yvette
552 views 4 minute timp de citit

Colectia Alexander McQueen 2014 a adus o arie surprinzatoare de imagini inspirate din anii ’40. Directorul creator Sarah Burton a reusit intotdeauna sa pastreze fanii firmei, venind cu niste colectii neasteptate definite de perspective excitante ale stilului. Creatorul a pregatit o arie de ansambluri opulente de calitate pentru toamna 2013 si i-a conditionat pe modisti sa se astepte la o abordare similara, mergand contra principiului, creand modele cuminti pentru 2014.

Colectia Alexander McQueen 2014

Colectia  Alexander McQueen 2014 se inspira din hainele formale din perioada celui de-al doilea Razboi Mondial, care primeste o interpretare surprinzatoare. Preferinta firmei pentru piesele structurale este inca observabila, dar tonul este mai romantic de aceasta data. Imprimeurile florale si motivele textural florale, broderiile delicate si detaliile mozaicate evoca “puterea florii” a secolului memorabil, care pare sa aiba nuante ale anilor ’70, daca luam in considerare multitudinea de pantaloni si salopete inflorate.

Colectia Alexander McQueen 2014Colectia Alexander McQueen 2014Colectia Alexander McQueen 2014Colectia Alexander McQueen 2014

In ciuda alurii ansamblurilor cuprinse de colectia Alexander McQueen 2014, firma nu neglijeaza accentele militare. Odata ce modelele militare sunt o adaugare simplista, firma aduce accente utilitare si structurale stridente ca buzunarele utilitare exagerate si curelele militare. Jachetele cu talie strimta si hainele supradimensionate sunt sugestii ale firmei pentru o vibratie moderna in lunile ce urmeaza.

Colectia Alexander McQueen 2014Colectia Alexander McQueen 2014Colectia Alexander McQueen 2014Colectia Alexander McQueenColectia Alexander McQueenColectia Alexander McQueenColectia Alexander McQueen

Odata ce motivele definitorii ale colectiei sunt utilitare si boeme, apar ca o surpriza tocurile criminale, iar accesoriile nu isi gasesc locul in aceasta linie. Dar, firma aduce o arie minunata de sandale joase, sandale practice si bratari metalice, care ilustreaza spiritul secolului.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..