HomeMODA Colectia Cavalli Resort 2014

Colectia Cavalli Resort 2014

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 765 views
colectia-cavalli-resort-2014

Colectia Cavalli Resort 2014 infatiseaza o alta dimensiune a femeii, anume cea delicata, mai feminina.

Colectia Cavalli Resort 2014

Aceasta nu inseamna ca alura sexi cu care casa de moda ne-a invatat este diminuata in vreun fel. Dimpotriva, observam aceleasi printuri animale, broderiile complicate sau motivele spectaculoase, care sa ne determine sa ne planificam chiar acum vacanta.

Colectia Just Cavalli pentru toamna 2014 prezinta o multime de rochii spectaculoase care sa demonstreze noile directii ale sezonului, mai ales din momentul in care temperaturile vor incepe sa creasca.

Cavalli Resort 2014

Spre deosebire de colectiile anterioare, care au fost centrate pe corsaje spectaculoase, ce atrag imediat privirile, de data aceasta tinutele sunt putin mai relaxate.

Materialele usoare domina colectia. Optiunile cromatice sunt, de asemenea, centrate in jurul culorilor pastelate, plasate pe fonduri albe.

Acelea care iubesc printurile vor gasi o multime de alternative fabuloase, care merita toata atentia.

Just Cavalli 2014

De la materiale cu accente masculine cu note trendi, la rochiile spectaculoase, ce intorc rapid capete, colectia aduce o multime de accente minunate in atentie. Fabuloasa alura sexi a tinutelor noului sezon este instantaneu perceptibila, chiar daca firma a luat o pauza de la stilul ultra-revelator. Exista o multime de optiuni spectaculoase in aceasta colectie.

colectia Just Cavalli 2014

In privinta accesoriilor,noua colectie aduce optiuni care isi vor dovedi spectaculozitatea odata adaugate garderobei  voastre, si aceasta pe termen lung, nu numai pe cateva luni.
Si in ceea ce priveste incaltamintea se remarca acelasi aspect.

Cand e vorba de accesorii, principiul dominant este ,,mai putin inseamna mai mult’’. Accentele metalice se dovedesc a fi incredibile.

Cavalli 2014Cavalli ResortCavalli Resort colectia din 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed