Colectia Chanel Resort 2014

Share

Colectia Chanel Resort pentru 2014 ofera o multitudine de optiuni incitante, de la care sa ne putem inspira cu succes.
Desi Karl Lagerfeld este implicat intr-un numar mare de proiecte, se pare ca aceasta nu l-a impiedicat sa creeze piese de o deosebita eleganta si finete.

Colectia Chanel Resort 2014

Unii ar putea vedea aceasta colectie mai putin importanta decat cea de toamna sau de primavara, dar nu si Karl. Chiar si sub cele mai moderniste creatii se intrevede esenta casei de moda.

Din moment ce casa de moda isi leaga de obicei prezentarile de locurile exotice din care se inspira, nu este greu de ghicit care dintre orase l-a inspirat pe designer. Acest loc special este Singapore.

Colectia Chanel 2014

Desi concentrarea pe negru si alb definesc in mod cert cultura asiatica, noile alternative de sezon surprind prin modernism. Influentele masculuine sunt imblanzite cu detalii feminine. Inclinatia pentru motive si modele abstracte este potentata de alura moderna, ce se dovedeste a fi alegerea perfecta pentru noul sezon.

Flerul cosmopolitan al colectiei este usor de observat. Combinatiile sunt simple, dar minunata varietate de motive si de accente texturale adauga cu siguranta complexitate, atragand atentia. Colectia include si o serie de alternative versatile, ce pot fi parte a unor tinute rafinate. Intra aici rochii, blazere sau chiar jachete de vara.

Chanel 2014

Colectia Chanel Resort se distinge atat prin complexitatea sau eleganta unora dintre tinute, dar si prin accesoriile care vin sa suplineasca rafinamentul lor. Minunati cercei lungi, pantofi pumps, curele completeaza incantator creatiile colectiei.

Mai mult, coafurile indraznete si un machiaj de efect se pot dovedi o alegere grozava.

Colectia ChanelChanel Resort 2014Colectia Chanel vara 2014Chanel vara 2014Chanel colectia de vara 2014Chanel Colectia Resort 2014Chanel Colectia 2014


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente