Colectia de bijuterii amazoniene Lily Cole

Share

Lily Cole s-a consultat cu Stylistpick si a creat colectia de bijuterii amazoniene. Piesele prezentate in noua linie au fost facute prin folosirea unui cauciuc durabil si profiturile au fost folosite pentru a salva un miliard de copaci din padurea amazoniana.

Colectia de bijuterii amazoniene Lily Cole

Modelul si ambasadorul asociatiei de salvare a padurilor au spus ca ”A fost o idee ciudata la inceput. Nu am avut un precedent a ceea ce inseamna sa fii sincer cu tine insuti. Dar, ce incercam noi sa facem este sa cautam metode de a proteja, prin oameni, cauciucul salbatic si prin achizitionarea acestuia protejand padurile.”

Ce poti gasi in colectia de bijuterii Lily Cole? Ei bine, exista cercei simpli si eleganti, pe care ii poti potrivi la orice, lanticuri cu pandativ si inele frumoase si indraznete. Preturile pleaca de la 10 lire si ajung pana la 25 de lire  pentru pandative.

Colectia de bijuterii amazoniene Lily ColeColectia de bijuterii amazoniene Lily ColeColectia de bijuterii amazoniene Lily Cole

“Pentru mine, colectia este o metafora a ceea ce este posibil. Sper sa putem folosi materialul pentru multe alte produse in viitor”, a spus Lili pentru Vogue. Bijuteriile sunt o metoda buna de a comunica valoarea si delicatetea padurii. Purtandu-le pe piele ne putem conecta cu un loc si un dialog, care par a se afla departe.”

Lily a conceput aceste piese, una dintre preferatele ei fiind un lantic lung cu pandativ, pentru ca “Acesta comunica atat de multe pentru mine si munca pe care o facem ca sa salvam padurea.” Paleta de culori include doar culori adaptabile, ca naturalul si vernilul inchis (kaki)…

Colectia de bijuterii amazoniene Lily ColeColectia de bijuterii amazoniene Lily ColeColectia de bijuterii amazoniene Lily ColeColectia de bijuterii amazoniene Lily Cole

In ceea ce priveste linia si obiectele create de ea, Cole spune catre Vogue UK ca “In aceasta clipa, cauciucul a devenit rugaciunea”, explica ea. “Am vrut ca bijuteriile sa aiba valoare, dar sa fie si vulnerabile – ca o metafora pentru padure. Am vrut sa fie ceva ce oamenii vor iubi si vor trata cu delicatete. Sunt mai interesata in povestea din spatele obiectelor, decat de procesul de creatie in sine, dar crearea este o parte inerenta a ceea ce fac, importanta pentru comunicarea ideilor.”


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news