HomeMODA Colectia de genti Calypso St. Barth si Fairchild Baldwin

Colectia de genti Calypso St. Barth si Fairchild Baldwin

autor Elena Yvette
1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/08/Colectia-de-genti-Calypso-St.-Barth-si-Fairchild-Baldwin.jpg

Calypso St. Barth si Fairchild Baldwin a lansat noua colectie de genti pliabile din plastic. Initiativa lansarii acestei colectii a apartinut lui Jill Fairchild, care a facut propunerea intr-un mod neobisnuit. Calypso a spus pentru WWD ca aceasta colaborare a inceput printr-o geanta roz draguta: ”A trimis o geanta roz, pentru ca stia ca era culoarea noastra. Si un biletel care spunea ‘Cumpara aceasta geanta’. Glumeam, dar a mentionat geanta Daisy si a crezut ca ar fi minunata pentru magazinele noastre.”

Colectia de genti Calypso St. Barth si Fairchild BaldwinColectia de genti Calypso St. Barth si Fairchild BaldwinColectia de genti Calypso St. Barth si Fairchild BaldwinColectia de genti Calypso St. Barth si Fairchild Baldwin

Initiativa s-a dovedita fi destul de persuasiva si astfel Calypso St Barth si Fairchild Baldwin a luat nastere. “Accesoriile sunt si vor fi mereu importante pentru firma noastra. Noi cautam mereu o colaborare interesanta”, a spus presedintele Calypso. De ce gentile cu recipienti din plastic sunt disponibile? In acord cu directorul de creatie Elisa Miller, aceasta se intampla pentru ca ele tind sa fie cele mai bune stiluri din experienta firmei.

Colectia are o vibratie inspirata de o arie de culori Calypso si infatiseaza opt modele dragute si practice in culori placate ca cenusiu, masliniu, purpuriu, fistic sau aramiu. Colectia de genti Daisy ilustreaza marimi mari si mici. Ambele stiluri sunt cusute de mana in Italia si au manere din piele Vaccheta. Toate stilurile au o semnatura discreta Fairchild Baldwin New York in zona manerelor.

Colectia Daisy este deja disponibila pe site-ul oficial Calypso St. Barth. Gentile mari, care au intre 12 latime si 14 cm adancime, costa 425 de dolari, in timp ce gentile mai mici, care au 9,25 latime si 10.25 adancime, se vand cu 250 de dolari. Desi piesele sunt putin cam piperate, aceste genti sunt foarte versatile si pot fi rezistente, daca sunt pastrate.

Colectia de genti Calypso St. Barth si Fairchild BaldwinColectia de genti Calypso St. Barth si Fairchild BaldwinColectia de genti Calypso St. Barth si Fairchild BaldwinColectia de genti Calypso St. Barth si Fairchild Baldwin

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed