Home MODA Colectia de genti Marchesa toamna-iarna 2013/2014

Colectia de genti Marchesa toamna-iarna 2013/2014

autor Elena Yvette
466 views 2 minute timp de citit

De fiecare data cand spuneti ,,genti Marchesa’’, sofisticarea si luxul sunt instantaneu implicate. In lumea schimbatoare a modei, exista cateva garantii si se pare ca aceasta firma este una dintre ele.

Colectia de genti Marchesa

Colectia de toamna-iarna 2013/2014 Marchesa este creata cu inalte standarde de eleganta in minte, reusind sa ofere o reprezentare vizuala a ideii de a te simti ca o printesa. Feminitatea este punctul de baza al fiecarei genti nou create din aceasta colectie.

Decoratiuni bogate, modele interesante si uimitoare aplicatii manuale sunt elemente care definesc trasaturile firmei si noile piese.

Colectia de genti Marchesa

Spre deosebire de multe colectii care par concentrate pe sublinierea unei teme anume, in mai multe feluri, noua colectie Marchesa 2013 de genti de seara nu este sclava unui singur set de detalii.
Chiar si printre iubitorii de stralucire, atunci cand vine vorba de alternative mai indraznete, preferintele sunt extrem de variate si noua linie aduce o multime de optiuni interesante, pe placul tuturor.

Margelele, pietricele, paietele sunt doar cateva dintre elementele care ii provoaca pe iubitorii de alternative. Paleta optiunilor este extrem de larga.

Colectia de genti Marchesa

In timp, plicurile Marchesa par a fi create pentru romanticele incurabile. Puteti crede ca un model floral nu se incadreaza in categoria gentilor de seara, decat daca vorbim despre cristale sau paiete. Totusi, firma contrazice aceasta teorie cu cateva  uimitoare si eclectice alternative, care determina reconsiderarea oricarei prejudecati.

Nu sunteti adepta detaliilor romantice? Atunci nu va faceti griji! Colectia de genti Marchesa- toamna/iarna 2013-2014 are ceva si pentru spiritele mai indraznete, mai moderne.

Cand va canalizati pe o tinuta indrazneata, dar totusi clasica, cateva lucruri se potrivesc mai bine in culori sau nuante mai moderne. Inserati cateva pietricele si veti avea accesoriul perfect.
Da, perfectiunea nu exista, dar colectia Marchesa de genti si plicuri tinde spre aceasta. Nu credeti?

Colectia de genti MarchesaColectia de genti MarchesaColectia de genti MarchesaColectia de genti MarchesaColectia de genti MarchesaColectia de genti Marchesa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies