Home FRUMUSETEMachiaj Colectia de machiaj Jason Wu si Lancome

Colectia de machiaj Jason Wu si Lancome

autor Elena Yvette
466 views 2 minute timp de citit

Noua colectie de machiaj Jason Wu si Lancome se lanseaza in Saptamana Modei la New York, fiind una dintre cele mai asteptate colectii de machiaj ale anului. Se pare ca 2013 este anul cand creatorii de moda isi extind domeniul de influenta pentru produsele de frumusete. Dupa mult asteptatul debut al liniei de frumusete Marc Jacobs, cea mai noua colaborare de machiaj a dovedit un interes mare pentru moda si stiluri.

Colectia de machiaj Jason Wu si Lancome

Designerul vede noul proiect ca un pas important pentru cariera sa: “Este un pas important pentru mine in lumea frumusetii si va fi un capitol captivant pentru colectia mea si cariera mea”, a spus el pentru WWD.com. “Daca privesti inapoi la toate spectacolele mele, frumusetea a fost intotdeauna importanta. Nu sunt o persoana care sustine “machiajul fara machiaj”. Exista mereu o imagine.”

El simte ca machiajul este o parte importanta din spectacolele sale de moda, complotand cu Lancome, pentru ca el simte ca aceasta colectie corespunde convingerilor sale pe mai multe niveluri: “Cred ca machiajul este una dintre cele mai apropiate componente ale modei-merg mana in mana in aproape orice situatie. Cand ai un par si un machiaj minunat, hainele sunt scoase mai mult in evidenta. Proiectul pare a fi foarte organic si este unul dintre preferatele mele colaborari pe care le-am avut vreodata. In multe feluri Lancome corespunde multor idei ale marcii mele-este feminina si exista ceva clasic in aceasta, care nu imbatraneste niciodata. Vad aceste calitati in modelele mele.”

Colectia de machiaj Jason Wu si Lancome

Designerul a folosit numeroase produse din noua linie pe podiumuri. De fapt, fiecare fata care a mers pe podimul Jason Wu toamna 2013 a purtat machiajul liniei Jason Wu si Lancome. Produsul preferat al creatorului din noua linie este de departe fardul violet. “Este una dintre culorile mele preferate. Mi-am dat seama ca este cel mai potrivit lucru pe care il puteam face pentru aceasta colectie.”

Noua colectie de machiaj infatiseaza trei palete de fard, o paleta de creioane de ochi, mai multe tonuri de lacuri de unghii si rujuri in nuante variate de rosu. Noua linie, care se intampla sa fie cea mai mare colaborare de cosmetice a lui Lancome cu un creator American, va fi disponibila exclusiv la Nordstrom, ca si gama sa Miss Wu.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies