Home MODA Colectia de pantofi de mireasa Christian Louboutin 2013

Colectia de pantofi de mireasa Christian Louboutin 2013

autor Elena Yvette
1k views 2 minute timp de citit

Colectia de pantofi de mireasa Christian Louboutin 2013 o va face pe orice fata sa se simta precum Cenusareasa in noaptea balului, dar… acestia nu sunt pantofi pe care sa ii pierzi!

Colectia de pantofi de mireasa Christian Louboutin 2013

Colectia de pantofi de mireasa Christian Louboutin 2013 abunda in stil, fler si aspect de neuitat, pe care numai acest nume le poate furniza.
Ce conteaza ca porti o rochie care acopera pantofii cand tu stii ca porti un produs marca Louboutin? Si acesta este un motiv in plus pentru a te simti cea mai draguta fata din sala!

Incepe cu pantofii pumps, decorati cu pietricele. Acestia reprezinta varianta  secolului al XXI-lea ai papucilor de cristal ai Cenusaresei. Pantofii simpli, cu tocuri perpendiculare, ornate, duc stilul decupat la un alt nivel. Ei sunt aranjati si pregatiti pentru nunta, avand chiar o fundita, perfecti pentru orice mireasa.

Colectia de pantofi de mireasa Christian Louboutin 2013

Aceasta colectie nu ar fi Louboutin fara pantofi de mireasa plini, faimosi pentru aspectul lor aparte in cadrul colectiei anului 2013.
Daca nu va place opulenta, aceasta gama ofera pantofi care sunt mai subtili, precum cei cu bareta, cu o fundita atasata la spate, pe toc. Acesti pantofi sunt si pe negru, cu platforma si cu decupatura la calcai. Impreuna ei va vor da un aspect indranzet si extravagant, care vor striga dupa voi sa va cumparati o rochie care sa permita si pantofilor sa fie vazuti!

Colectia de pantofi de mireasa Christian Louboutin 2013

Cei mai multi dintre  pantofii din aceasta colectie sunt decupati. Cu cat sunt mai ascutiti sau rotunjiti sunt acesti pantofi, cu atat mai  mult creeaza un aspect mai indraznet. Ei vin in numeroase culori, de la roscat, auriu, albastru metallic si multe altele.

Pantofii albi din piele din coletie sunt simpli, traditionali si…in mod clar…Louboutin! Daca tocuri de la zece la cincisprezece centimetri va dau cosmarul de a nu cadea in drumul spre altar, colectia ofera si pantofi cu tocuri mai joase, de la cinci la opt centimetri.

Ca de obicei,  colectia de pantofi de mireasa Louboutin 2013 are ceva pentru fiecare. Recomandabil este sa va luati pantofii inainte de a cumpara rochia. La nuntile din acest sezon vor exista , cu siguranta, multe creatii Louboutin!

Colectia de pantofi de mireasa Christian Louboutin 2013Colectia de pantofi de mireasa Christian Louboutin 2013Colectia de pantofi de mireasa Christian Louboutin 2013Colectia de pantofi de mireasa Christian Louboutin 2013Colectia de pantofi de mireasa Christian Louboutin 2013Colectia de pantofi de mireasa Christian Louboutin 2013Colectia de pantofi de mireasa Christian Louboutin 2013Colectia de pantofi de mireasa Christian Louboutin 2013Colectia de pantofi de mireasa Christian Louboutin 2013pantofi mireasa Christian Louboutin 2013pantofi mireasa Christian Louboutin 2013pantofi mireasa Christian Louboutin 2013pantofi mireasa Christian Louboutin 2013pantofi mireasa Christian Louboutin 2013pantofi mireasa Christian Louboutin 2013pantofi mireasa Christian Louboutin 2013pantofi mireasa Christian Louboutin 2013pantofi mireasa Christian Louboutin 2013pantofi mireasa Christian Louboutin 2013

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies