HomeMODA Colectia de pantofi Sarah Jessica Parker 2014

Colectia de pantofi Sarah Jessica Parker 2014

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 910 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/02/Colectia-de-pantofi-Sarah-Jessica-Parker-2014.jpg

Sarah Jessica Parker tocmai si-a dezvaluit noua colectie de pantofi! Cu ceva timp in urma ea anunta ca isi pregatea noua linie si, iata, acum avem ocazia sa vedem rezultatul muncii sale.

Colectia de pantofi Sarah Jessica Parker 2014

Colectia de pantofi Sarah Jessica Parker 2014, care a fost pregatita in colaborare cu George Malkemus, CEO la Manolo Blahnik, cuprinde o multitudine de stiluri feminine, colorate, care ne amintesc de personajul sau celebru, Carrie Bradshow, din „Totul despre sex”.

Vorbind despre ceea ce a inspirat-o pentru aceasta colectie, actrita declara ca a pornit de la acele fundite pe care si le prindea in par, cand era mica, sau chiar din garderoba filmului, in special din zona florala a acesteia, din anii ’70-’80. Faimoasa actrita crede cu putere in calitate si durabilitate, fapt pentru care a creat aceasta colectie, cu speranta ca femeile vor iubi piesele si in prezent, dar si in viitor.

pantofi Sarah Jessica Parker 2014

Noua colectie marca Sarah Jessica Parker prezinta o multitudine de sandale cu toc inalt sau pantofi pump foarte sic, dar si multe alte elemente confortabile, precum espandrile cu platforma sau papuci din piele intoarsa.

Cea mai evidenta referinta la „Totul despre sex” este perechea de pantofi negri, cu varf ascutit, numiti dupa personajul Carrie. Cu siguranta ca pantofii Carrie, la pretul de 355$ vor fura toate privirile si vor deveni o piesa foarte cautata de iubitoarele modei.

Sarah Jessica Parker 2014

Perechile de pantofi ale colectiei variaza ca pret intre 195$-500$. Colectia va ajunge la Nordstrom si la Nordstrom.com imediat dupa prima zi oficiala de primavara, incepand cu 28 februarie.

Desi pantofii sunt in centrul colectiei, aceasta include si un set de posete si trenciuri, numite „Manhattan”, care accentueaza accesoriile cele noi.

pantofi Sarah Jessica Parkerpantofi Sarah Jessica Parker colectia 2014Colectia de pantofi SJP 2014pantofi din colectia Sarah Jessica ParkerSarah Jessica Parker shoespantofi Sarah Jessica Parker pentru 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed