HomeMODA Colectia de primavara Jean Paul Gaultier 2014

Colectia de primavara Jean Paul Gaultier 2014

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/02/Colectia-de-primavara-Jean-Paul-Gaultier-2014.jpg

Colectia lui Jean Paul Galutier pentru primavara 2014 se invarte in jurul unui laitmotiv: fluturii-dar nu notiunile abstracte sau caracteristicile care se asociaza in mod normal acestora, ci mai degraba reprezentarea lor vie, dramatizata.

Colectia de primavara Jean Paul Gaultier 2014

Designerul francez marturisea ca acest laitmotiv ii tot venea in minte in timp ce era in cautarea ideilor pentru noua sa colectie. Ideea a fost transpusa in numeroase forme, unele legate direct, ca aspect si forma, de fluturi; rochiile –fluture sunt destinate confortului.

Colectia de primavara 2014 a lu Jean Paul Gaultier aduce o infatisare mai blanda initial, dar in mod gradual devine din ce in ce mai dramatica, subliniind apatitul aparte al creatorului pentru drama.

Colectia Jean Paul Gaultier 2014

In vreme ce ziua femeia lui Jean Paul Gaultier este un flururas in timpul zilei, pe masura ce soarele apune, ea se transforma intr-o fata vesela, amatoare de petreceri, creatorul extinzand creatiile la tema cabaretului. O invita chiar pe burlesca actrita Dita Von Teese pentru a prezenta unele dintre creatiile sale.

Colectia de primavara prezinta multe elemente: maneci largi, haine minunate create cu 600 metri de tul matasos rasucit pentru a crea o plasa, sutiene conice, cristale Swarovski, multe alte ornamente care releva numai o mica parte din munca asidua.

Colectia de primavara Jean Paul Gaultier

Chiar si asa, designerul nu precupeteste niciun efort in privinta accesoriilor. Aceasta este aria care evidentiaza fascinatia pentru fluturi si cabaret.

Coafurile cu pene, accesoriile toate sunt la fel de spactaculoase precum piesele incluse in colectia de primavara 2014.

Colectia Jean Paul GaultierJean Paul Gaultier 2014Jean Paul Gaultier primavara 2014Jean Paul Gaultier colectia 2014Jean Paul Gaultier colectia primavara 2014Jean Paul Gaultier colectia pentru 2014Jean Paul Gaultier primavaraJean Paul Gaultier colectia vara 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed