HomeMODA Colectia de primavara Suite Blanco 2014

Colectia de primavara Suite Blanco 2014

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 753 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/02/Colectia-de-primavara-Suite-Blanco-2014.jpg

Colectia Suite Blanco primavara 2014 a fost dezvaluita. Casa de moda spaniola va prezinta piesele pe care trebuie sa le achizitionati, pentru a a vea o garderoba la moda.

Colectia de primavara Suite Blanco 2014

Creatiile colectiei sunt extrem de dragute si pot deveni cu usurinta must-have-uri al e sezonului. Casa pare sa se fi axat pe piesele feminine, care duc tinuta casual la un alt nivel.

Tinutele colectiei Suite Blanco primavara 2014 au o evidenta nota feminina, dar incorporeaza inteligent elemente care le transforma in mai moderne si mai interesante.

Colectia Suite Blanco 2014

Combinand piese versatile cu elemente mai elegante, casa de moda ofera alterntive care pot fi lesne adaptate variatelor stiluri.Colectia aduce numeroase piese in lumina reflectoarelor: fuste cambrate, piese printate, bijuterii – care reprezinta numai cateva dintre optiunile pe care le-ati considera demne de adaugat garderobei voastre.

Fustele de dantela sau piesele cu imprimeuri florale sunt interesante. Sunt o alegere interesanta pentru cele care cauta eleganta, in diverse situatii. Fiecare piesa a colectiei este interesanta in sine.

Suite Blanco 2014

Casa reuseste sa ia piese simple si sa le combine inteligent pentru un efect surprinzator.
Una dintre cele mai usoare cai de a dobandi un aspect fabulos este investitia in minunate accesorii, precum sunt cele incluse in colectia Suite Blanco primavara 2014, folosite ca baza pentru noile tinute si pentru a le duce la un  nou nivel.

Suite Blanco spring 2014Colectia primavara Suite Blanco 2014Suite Blanco colectia 2014Suite Blanco femei 2014Colectia pentru femei Suite Blanco 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed