HomeMODA Colectia de rochii de mireasa Angel Sanchez 2014

Colectia de rochii de mireasa Angel Sanchez 2014

autor Elena Yvette
585 views 4 minute timp de citit

Colectia de rochii de mireasa marca Angel Sanchez aduce o varietate de alternative moderne in atentia reflectoarelor. Se pare ca designerul paseste intr-o lume noua, mai indrazneata, abandonand siguranta stilului clasic in favoarea inovarii si a noilor idei, provocatoare.

Colectia de rochii de mireasa Angel Sanchez 2014

Noua viziune asupra lucrurilor este impartasita de majoritatea numelor mari din istoria modei, iar aceasta nu poate insemna decat ca anul 2014 va fi unul cu adevarat incantator si inovator in materia rochiilor de mireasa.

Colectia de rochii de mireasa Angel Sanchez 2014 exceleaza in rafinament. Perspectiva moderna este usor de observat numai privind detaliile fabuloase si proportiile bine definite. Desi accentele romantice sunt generos reprezentate, alura moderna, sofisticata, este totusi pastrata.

rochii de mireasa Angel Sanchez 2014

Iubitoarele de frumos, de moda, vor recunoaste multitudinea de accente pe care le aduce noua linie. Obsesia pentru hlamide atinge noi cote in aceasta noua si minunata colectie.

Pentru viitoarele mirese, mai indraznete, firma a pregatit, de asemenea, piese ce includ detalii aparte, super-moderne. Tinuta delicata a noilor rochii este frumos subliniata de fabuloasele broderii decupate, ce confera rafinament si stil.

rochii de mireasa Angel Sanchez

Intelegand ca fiecare mireasa este unica, linia prezinta piese potrivite pentru orice silueta.
Noile rochii marca Angel Sanchez sunt potrivite pentru o printesa. Exista solutii care sa flateze orice silueta si orice gust.

Cu un echilibru perefect intre simplitate , stil si rafinament , noile rochii dovedesc ca sunt alegerea perfecta pentru orice mireasa, mai ales ca toate piesele create de Angel Sanchez imbina stanadarde de calitate si rafinament.

Colectia Angel Sanchez 2014Colectia Angel Sanchezrochii mireasa Angel Sanchez 2014rochii mireasa Angel Sanchezrochii pentru mireasa Angel Sanchez 2014rochii pentru mireasa Angel SanchezColectia de rochii mireasa Angel Sanchez 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..