HomeMODA Colectia de rochii de mireasa Carolina Herrera primavara – vara 2014

Colectia de rochii de mireasa Carolina Herrera primavara – vara 2014

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/01/Colectia-de-rochii-de-mireasa-Carolina-Herrera-primavara-vara-2014.jpg

Unul dintre numele cu rezonanta in materie de rochii de mireasa este Carolina Herrrera. Ea tocmai si-a prezentat colectia de rochii de mireasa Carolina Herrera primavara – vara 2014, care s-a remarcat prin piesele sale cu totul deosebite.

Colectia de rochii de mireasa Carolina Herrera primavara - vara 2014

Rochiile sale sunt o adevarata delectare, fiind potrivite acelui moment unic in viata fiecarei femei, prin eleganta si feminitatea lor. Creatoarea a pregatit ceva pentru fiecare gust.

Indiferent ce piesa ati alege, este la fel de frumoasa, de deosebita ca oricare alta.
Modelele variaza de la cele tip sirena la cele de printesa, cu detalii de la cele mai simple, pana la cele mai uimitoare, gen Grace Kelly. Colectia de rochii de mireasa Carolina Herrera primavara – vara 2014 include 30 de rochii distincte, la fel de elegante si prezentabile. Diferenta consta numai in numarul sau genul detaliilor.

Colectia de rochii de mireasa Carolina Herrera primavara - vara 2014

Dantela simpla sau cea pictata manual, precum si broderiile detaliate sau volanele fine contribuie la sporirea frumusetii, a stralucirii. Dar, chiar daca unele rochii sunt acoperite cu detalii, ele nu sunt opulente, nu supara ochiul, facandu-le doar mai interesante, mai atractive.
Materialele sunt, de asemenea, diverse. Aveti de unde sa alegeti!

Pe de alta parte, cele ce cauta rochii simple nu vor fi dezamagite, din vreme ce colectia prezinta si rochii minimaliste.

Colectia de rochii de mireasa Carolina Herrera primavara - vara 2014Colectia de rochii de mireasa Carolina Herrera primavara - vara 2014Colectia de rochii de mireasa Carolina Herrera primavara - vara 2014Colectia de rochii de mireasa Carolina Herrera primavara - vara 2014Colectia de rochii de mireasa Carolina Herrera primavara - vara 2014Colectia de rochii de mireasa Carolina Herrera primavara - vara 2014Colectia de rochii de mireasa Carolina Herrera primavara - vara 2014Colectia de rochii de mireasa Carolina Herrera primavara - vara 2014Colectia de rochii de mireasa Carolina Herrera primavara - vara 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed