Home MODA Colectia de rochii de mireasa ,,Dubla promotie’’ 2014 a Rosei Clara

Colectia de rochii de mireasa ,,Dubla promotie’’ 2014 a Rosei Clara

autor Elena Yvette
697 views 1 minute timp de citit

Colectia de rochii de mireasa ,,Dubla promotie’’ 2014 a Rosei Clara este absolut uimitoare. Maiestria creatoarei poate fi cu usurinta vazuta si simtita in toate rochiile, mai ales in cele cu suprapuneri complicate de dantela.

Colectia de rochii de mireasa ,,Dubla promotie’’ 2014 a Rosei Clara

La rochiile de mireasa care nu sunt lucrate cu dantela, maiestria este de asemenea sesizabila in textura materialului, care este atat de elegant, incat rochia poate fi admirata numai pentru atat.

Alte aspect care ies in evidenta la aceasta colectie sunt date de accentele clasice ale broselor impodobite cu diamante, clemele si inchizatorile. Acestea  nu incarca prea mult rochia sau mireasa, intrucat sunt perfect si estetic asezate.
O trasatura unica a colectiei este aceea ca include rochii care se potrivesc oricarui stil si oricarei mirese.

Colectia de rochii de mireasa ,,Dubla promotie’’ 2014 a Rosei Clara

Pentru cele care doresc sa isi etaleze silueta, exista rochii mulate, care invaluie in mod placut corpul. Miresele pot, de asemenea, sa aleaga un decolteu adanc si o despicatura laterala sugestiva.

Mai mult decat atat, sunt si mai multe optiuni pentru viitoarele mirese. Acestea isi pot alege rochii cu un stil mai relaxat si daca prefera sa fie mai mult acoperita, poate alege o rochie cu unul sau cu ambii umeri acoperiti, cu bretele mai mult sau mai putin inguste.

Colectia include modele in stil hollywoodian, rochii de bal ori rochii ce o fac pe mireasa sa semene cu o zeita a Greciei Antice. Toate insa cu siguranta satisfac gusturile tuturor celor care aspira la o nunta romantica.

Colectia de rochii de mireasa ,,Dubla promotie’’ 2014 a Rosei Clara

Utilizarea materialelor fine, a margelelor, a modelelor elaborate face din aceasta colectie cu adevarat izbitoare. O asemenea colectie creativa va da oricarei mirese nunta de poveste la care a visat dintotdeauna.

Colectia de rochii de mireasa ,,Dubla promotie’’ 2014 a Rosei ClaraColectia de rochii de mireasa ,,Dubla promotie’’ 2014 a Rosei ClaraColectia de rochii de mireasa ,,Dubla promotie’’ 2014 a Rosei ClaraColectia de rochii de mireasa ,,Dubla promotie’’ 2014 a Rosei ClaraColectia de rochii de mireasa ,,Dubla promotie’’ 2014 a Rosei ClaraColectia de rochii de mireasa ,,Dubla promotie’’ 2014 a Rosei ClaraColectia de rochii de mireasa ,,Dubla promotie’’ 2014 a Rosei ClaraColectia de rochii de mireasa ,,Dubla promotie’’ 2014 a Rosei ClaraColectia de rochii de mireasa ,,Dubla promotie’’ 2014 a Rosei Clara

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies