Home MODA Colectia de rochii de mireasa Jenny Packham 2013

Colectia de rochii de mireasa Jenny Packham 2013

autor Elena Yvette
733 views 2 minute timp de citit

Colectia de rochii de mireasa 2013 a lui Jenny Packham surprinde stralucirea anilor ’30, ani de aur ai cinematografiei, intr-o maniera moderna.

Colectia rochii de mireasa Jenny Packham 2013

Flirtul cu stilul hollywoodian este prezent in lumea modei, iar Jenny Packham se dovedeste  a fi un pionier in domeniu.
Modelele, facute pentru mirease atotputernice, le vor face pe acestea sa se simta ca un conducator. Colectia taie respiratia intr-un mod incantator, printr-o varietate de stiluri, prin farmec si eleganta.

Colectia rochii de mireasa Jenny Packham 2013

Una dintre rochiile de matase mai aparte,  fara umeri, cu corsaj brodat, transformand straturile de material in linii diagonale, este o marturie a complexitatii si frumusetii colectiei. Aspectul este radiant, revigorant, remarcat corespunzator de cei prezenti. Rochia cu straturi diagonale, precum majoritatea din colectie, va lasa o impresie puternica.

Minunata transformare a rochiei lungi din anii ’30 este eleganta. Rochia regala este un frumos trimf, cu senzuale linii netede si cu corsaj brodat, care duc catre spate. Aceasta aluneca minunat la fiece pas, pentru o intrare a miresei spectaculoasa pe drumul catre altar. Decolteul adanc in V al colectiei ar face-o mandra si pe Marilyn Monroe.

Colectia rochii mireasa Jenny Packham 2013

Rochia prinsa pe dupa gat, cu decolteul adanc, cu broderiile ample de pe corsaj, este absolut minunata. Ea este usor eclipsata in colectie de o rochie mult mai subtila, cu dantela brodata, inserata in decolteul adanc.

Colectia de rochii de mireasa Jenny Packham 2013 permite mireselor sa mearga catre altar in rochii absolut de neuitat.

Colectia rochii mireasa Jenny Packham 2013 Colectia rochii mireasa Jenny Packham 2013 Colectia rochii mireasa Jenny Packham 2013 Colectia rochii de mireasa Jenny Packham 2013 Colectia rochii mireasa Jenny Packham 2013 Colectia rochii de mireasa Jenny Packham 2013 Colectia rochii de mireasa Jenny Packham 2013 Colectia rochii de mireasa Jenny Packham 2013 Colectia rochii de mireasa Jenny Packham 2013 Colectia rochii de mireasa Jenny Packham 2013Colectia rochii de mireasa Jenny Packham 2013Colectia rochii de mireasa Jenny Packham 2013Colectia rochii de mireasa Jenny Packham 2013Colectia rochii de mireasa Jenny Packham 2013Colectia rochii de mireasa Jenny Packham 2013

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies