Home MODA Colectia de rochii de mireasa Oscar de la Renta primavara 2014

Colectia de rochii de mireasa Oscar de la Renta primavara 2014

autor Elena Yvette
1k views 1 minute timp de citit

Colectia de rochii de mireasa Oscar de la Renta primavara 2014 da oaspetilor de la nunta un motiv sa isi suceasca gatul dupa…rochie… Colectia ii va face pe musafiri sa se imbulzeasca sa vada minunatia.

Colectia de rochii de mireasa Oscar de la Renta primavara 2014

Colectia de rochii de mireasa Oscar de la Renta este plina de tinute increzatoare si sfidatoare, care ,,sparg’’ toate tiparele traditionale.
Dar …vorba lui Marilyn Monroe: ,,Femeile asezate nu fac istorie’’

Mireasa este imbracata in alb, daca prin aceasta intelegeti o bustiera si pantaloni. Dar mai acorda-i o sansa: poarta si o jacheta … de nunta, de asemenea. Paseste pe culoar in stilul Lady Gaga. Dar nu pomeniti  si de pantofi, daca nu vreti ca toata lumea sa-si rupa gatul in aceasta zi importanta.

Colectia de rochii de mireasa Oscar de la Renta primavara 2014

Dati-i  publicului ceva de barfit multi ani de aici inainte si infatisati-va intr-o rochie rosie, radianta. Cu o capa neagra si sunteti gata sa pasiti pe culoar in toata splendoarea si gloria pe care tinuta v-o dau. Nu exista indoiala: toata lumea va va observa imbracamintea!

Dar daca, totusi, simtiti nevoia de ceva albastru, Oscar de la Renta are multe rochii albastre, care sa confere stralucire ceremoniei.

Colectia detine, de asemenea, multe rochii inspirate de cele ale balerinelor, completate de ciorapi si papuci. O capa draguta va poate purta cu glorie si eleganta in ,,Lacul lebedelor’’.

Colectia de rochii de mireasa Oscar de la Renta primavara 2014

 

Oscar nu le-a uitat si pe miresele traditionale, cu rochii elegante, la fel de indraznete,  precum celelalte din colectie.
Colectia de rochii de mireasa Oscar de la Renta – primavara 2014 ofera modele extraordinare pentru mirese care doresc sa faca o impresie extraordinara!

Colectia de rochii de mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii de mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii de mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii de mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii de mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii de mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii de mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii de mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii mireasa Oscar de la Renta primavara 2014Colectia de rochii mireasa Oscar de la Renta primavara 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies