Home MODA Colectia de rochii de mireasa scurte Maggie Sottero

Colectia de rochii de mireasa scurte Maggie Sottero

autor Elena Yvette
1k views 1 minute timp de citit

Maggie Sottero trece dincolo de barierele traditionale cu colectia sa de rochii de mireasa scurte. Credeti sau nu, ea a reusit sa creeze o alternativa scurta, eleganta, la clasica rochie de mireasa lunga. Acest sezon de rochii de mireasa scurte a fost inspirat de  stilurile Boho Chic, Vintage din anii ’40, Hollywood Glam, Art Deco cu ornamente de margele si broderii.

Colectia de rochii de mireasa scurte Maggie Sottero

Aceasta unica inspiratie a produs un rezultat partial clasic, partial modern, insa un tot remarcabil. Materialele utilizate de Maggie Sottero sunt de la matasea fina pana la zburlitul tul.
Unele rochii de mireasa scurte sunt drepte, stramte, neimpodobite, in vreme ce altele au toata bogatia rochiei traditionale, cu adaos de caracteristici si oprindu-se deasupra genunchiului.

Colectia de rochii de mireasa scurte Maggie Sottero

Multe dintre rochii de mireasa scurte pastreaza stilul ornamental cu broderii, margele sau paiete, iar altele trec in alta directie, cu ornamente nemaivazute pana la Sottero si la culori.

Oricine ar dori sa poarte ceva deosebit, ar trebui sa ia in consideratie creatiile lui Sottero. Mireasa ce se casatoreste intr-una dintre aceste rochii nu numai ca va atrage toate privirile, dar va fi si cautata apoi pentru sfaturile sale in materie de moda la nunti.

Colectia de rochii de mireasa scurte Maggie SotteroColectia de rochii de mireasa scurte Maggie SotteroColectia de rochii de mireasa scurte Maggie SotteroColectia de rochii de mireasa scurte Maggie SotteroColectia de rochii de mireasa scurte Maggie SotteroColectia de rochii mireasa scurte Maggie SotteroColectia de rochii mireasa scurte Maggie SotteroColectia de rochii mireasa scurte Maggie Sottero

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies