HomeMODA Colectia de rochii de mireasa Vera Wang primavara – vara 2014

Colectia de rochii de mireasa Vera Wang primavara – vara 2014

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/01/Colectia-de-rochii-de-mireasa-Vera-Wang-primavara-vara-2014.jpg

Colectia de rochii de mireasa Vera Wang primavara – vara 2014 a fost asteptata cu mare entuziasm atat de fanii sai, cat si de critici. Colectia de rochii de mireasa Vera Wang primavara – vara 2014 este uimitoare nu numai in legatura cu rochiile, cat si din perspectiva viziunii generale. Designerul a simtit nevoia sa exploreze si teritorii noi. Astfel, conform noii directii, senzualitatea si rafinamentul merg mana in mana.

Colectia de rochii de mireasa Vera Wang primavara - vara 2014

Se dezvaluie mai multa piele, iar detaliile sport sunt mai numeroase. Este o schimbare profunda a perspectivei, ceea ce da mai mult dramatism, indepartandu-se de aspectul traditional.

Rochiile de primavara ale Verei Wang sunt in mod clar electrice: note minimaliste, combinatii neasteptate de culori, accente moderne, broderii interesante si …nenumarate alte optiuni.

Colectia de rochii de mireasa Vera Wang primavara - vara 2014

In Ccolectia de rochii de mireasa Vera Wang primavara – vara 2014, creatoarea s-a axat pe extinderea nevoilor traditionale, explorand varietatea minunatelor tinute care se pot plia pe dorintele si asteptarile a cat mai multor cliente. Se observa pentru inceput preferinta pentru combinatia alb-negru, dar se remarca si alegerea de a merge chiar si mai departe.

Colectia de rochii de mireasa Vera Wang primavara – vara 2014 le va face ,cu siguranta, pe viitoarele mirese sa ia in calcul noua colectie, in functie de ceea ce va dori fiecare. Astfel, unele vor dori ceva mai voluminos, altele ceva mai simplu, cu mai multe sau mai putine detalii. Elementele colectiei sunt o provocare si sub aspectul accesoriilor sau al pantofilor.
Un element surprinzator este setul de manusi din piele, care completeaza interesant tinuta miresei.

Colectia de rochii de mireasa Vera Wang primavara - vara 2014

Colectia de rochii de mireasa Vera Wang primavara – vara 2014 testeaza la limita stilul, fapt pentru care noile alternative sunt cu totul memorabile.

Alegeti piese din colectia Vera Wang daca doriti sa va departati de conceptele traditionale si sa imbratisati alegeri mai indraznete pentru marea zi a vietii voastre!

Colectia de rochii de mireasa Vera Wang primavara - vara 2014Colectia de rochii de mireasa Vera Wang primavara - vara 2014Colectia de rochii de mireasa Vera Wang primavara - vara 2014Colectia de rochii de mireasa Vera Wang primavara - vara 2014Colectia de rochii de mireasa Vera Wang primavara - vara 2014Colectia de rochii de mireasa Vera Wang primavara - vara 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed