HomeMODA Colectia de rochii de mireasa Zuhair Murad primavara-vara 2019

Colectia de rochii de mireasa Zuhair Murad primavara-vara 2019

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/09/Colectia-de-rochii-de-mireasa-Zuhair-Murad-primavara-vara-2014.jpg

Zuhair Murad continua sa dovedeasca de ce este un expert al micilor detalii, care va fac rochia de mireasa de neuitat.
Colectia de rochii de mireasa Zuhair Murad primavara-vara 2019 este un festin, cu detalii rafinate, care dau o nota deosebita rochiilor de mireasa din colectie. Felul in care Zuhair utilizeaza textura defineste nu numai corsajul unor rochii, dar si fusta cu flori ornamentale de matse.

Colectia de rochii de mireasa Zuhair Murad primavara-vara 2014

Aceasta nota simpla, dar eleganta, atrage privirea asupra rochiei, pentru a putea fi observate mai multe detalii, pe masura ce mireasa trece.
Colectia de rochii de mireasa Zuhair Murad prezinta croieli dramatice, sporite de funde stratificate, care completeaza intensitatea design – ului. Daca doriti o infatisare de neuitat, aceste rochii pot face acest lucru.
Frumoase modele cu dantela sunt completate de un material de calitate si o funda pe talie, pentru o intrare teatrala, cand usile se deschid pentru a intra mireasa.

Colectia de rochii de mireasa Zuhair Murad primavara-vara 2014

Aceasta colectie, realizata pe principiul ,,toti ochii la  mine’’, demonstreaza ca rochia de mireasa este piesa centrala intr-o nunta.
Daca iti place sclipirea, esti pentru corsajele incarcate si fustele usor infoiate. Nota data de ,,semnatura’’ particulara – funda – adauga putina magie colectiei. Pietrele incrustate de pe spatele rochiei adauga o nota eleganta, pe care orice femeie o dora.

Provocarea lansata de colectia de rochii de mireasa Zuhair Murad primavara – vara 2019 este, de fapt, sa gasiti o rochie pe care sa nu vreti sa o luati imediat acasa!

Colectia de rochii de mireasa Zuhair Murad primavara-vara 2014Colectia de rochii de mireasa Zuhair Murad primavara-vara 2014Colectia de rochii de mireasa Zuhair Murad primavara-vara 2014Colectia de rochii de mireasa Zuhair Murad primavara-vara 2014Colectia de rochii de mireasa Zuhair Murad primavara-vara 2014Colectia de rochii de mireasa Zuhair Murad primavara-vara 2014Colectia de rochii de mireasa Zuhair Murad primavara-vara 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed