Home MODA Colectia de rochii de nunta a lui Jenny Packham primavara-vara 2014

Colectia de rochii de nunta a lui Jenny Packham primavara-vara 2014

autor Elena Yvette
799 views 2 minute timp de citit

Colectia de rochii de nunta din colectia de primavara – vara 2014 a lui Jenny Packham are un stil vintage dragut. De la croieli regale pana la rochii aparte, colectia este frumoasa.

Colectia de rochii de nunta a lui Jenny Packham primavara-vara 2014

Cu un stil anume, rochia in valuri, cazuta de pe umeri, este eleganta.Prinsa pe umar si trasa inspre solduri cu un aranjament floral, fusta cu pliuri fine luneca fin catre podea.

Daca aveti o silueta clepsidra, Jenny Packham are ceva pentru voi. Cu topul inalt, plisat, rochiile pe corp creeaza o silueta uimitoare, care va va invalui formele la fiece pas spre altar. Daca doriti sa vedeti un mire entuziasmat, mergeti spre altar in aceaste rochii de nunta – va fi un moment de neuitat!

Colectia de rochii de nunta a lui Jenny Packham primavara-vara 2014Colectia de rochii de nunta a lui Jenny Packham primavara-vara 2014

Rochia lunga, inspirata de anii ’30, este minunata si eleganta, cu broderii orizontale, ce merg catre podea. Voalul, minunat si uimitor, completeaza tinuta, iar rochia aceasta deosebita este garantia ca veti fi centrul atentiei in drumul spre altar.
Dar ce este o colectie de rochii de mireasa fara rochia de printesa? Jenny Packham prezinta o versiune imbunatatita a rochiei de printesa Disney, cu un decolteu adanc, in forma de V. Rochia are cleme aurii, brodate, pe umeri, in vreme de corsajul, prins intr-o broderie pe talie, duce catre o fusta ampla, dovedind ca, pana la urma, basmele sunt adevarate.

Colectia de rochii de nunta a lui Jenny Packham primavara-vara 2014

Straturi de material, volanase delicate ,frumos prezentate la rochia fara bretele, cu un corsaj inalt, fac din aceasta una eleganta. Braul, decorat cu flori, duce la fusta cu delicate volanase.

Rochia cu croiala imperiala este minunata , sporindu-si frumusetea prin fusta ce pluteste usor, fara cusur. Ce alte motive iti mai trebuie pentru a aluneca spre altar imbracata cu ea?

Colectia de rochii de mireasa a lui Jenny Packham, primavara – vara 2014 abunda intr-o varietate de stiluri si modele unicat, ce vor aduce zambetul pe chipul fiecarei mirese in parte.

Colectia de rochii de nunta a lui Jenny Packham primavara-vara 2014Colectia de rochii de nunta a lui Jenny Packham primavara-vara 2014Colectia de rochii de nunta a lui Jenny Packham primavara-vara 2014Colectia de rochii de nunta a lui Jenny Packham primavara-vara 2014Colectia de rochii de nunta a lui Jenny Packham primavara-vara 2014Colectia de rochii de nunta a lui Jenny Packham primavara-vara 2014Colectia de rochii de nunta a lui Jenny Packham primavara-vara 2014Colectia de rochii nunta a lui Jenny Packham primavara-vara 2014Colectia de rochii nunta a lui Jenny Packham primavara-vara 2014Colectia de rochii nunta a lui Jenny Packham primavara-vara 2014Colectia de rochii nunta a lui Jenny Packham primavara-vara 2014Colectia de rochii nunta a lui Jenny Packham primavara-vara 2014Colectia de rochii nunta a lui Jenny Packham primavara-vara 2014Colectia de rochii nunta a lui Jenny Packham primavara-vara 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies