Home MODA Colectia de rochii de nunta Anne Barge – primavara 2014

Colectia de rochii de nunta Anne Barge – primavara 2014

autor Elena Yvette
614 views 2 minute timp de citit

Colectia de rochii de nunta Anne Barge - primavara 2014Anne Barge a pregatit o alta colectie de rochii de nunta perfecte, colectia de primavara 2014, care, desi mica, este un urias succes.

Colectia aduce un elogiu celei mai fine dantele frantuzesti, imbinata armonios, pentru a crea rochii de nunta la care toate mireasele viseaza sa le aiba in acea minunata zi.

Nu poti sa nu fii incantata de rochiile gratios lucrate, care se dovedesc elegante, eterne si absolut extraordinare.
E fascinant sa ,,sapi’’ in mintea acestei creatoare de varsta sa, sa descoperi adevarata sursa de inspiratie a acestor creatii realizate cu atata usurinta.

Colectia de rochii de nunta Anne Barge - primavara 2014

Pentru aceasta colectie, Anne Barge a imbinat cu pricepere lejeritatea specifica lui Jean Monet cu siluetele magulitoare ale lui Pierre Balmain. Modelele te poarta inapoi in timp, intr-o era a frumusetii arhitecturale, magnific prezentate in colectie.
Creatoarea considera colectia de douasprezece rochii ca avand ,,piese tari’’. Fiecare rochie este creata pentru a avantaja silueta miresei, intr-o maniera  flatanta. Luand in calcul romantismul clasic, fiecare rochie este fantezista, aerisita si captivanta.

Colectia de rochii de nunta Anne Barge - primavara 2014

Pentru acele mirese care mai degraba s-ar desprinde de cliseul rochiei albe, aceste rochii raspund dorintei lor, prin ivoriul, sifonul sau perlele colorate.

Toate rochiile etaleaza corsaje exceptionale, cu o bordura de margele si dantela, imbinate pentru a produce un rezultat uimitor.

Aceste corsaje se potrivesc de minune cu fustele ale caror modele merg de la simplitatea sarmanta la aspectele in V.

Colectia de rochii de nunta Anne Barge - primavara 2014Colectia de rochii de nunta Anne Barge - primavara 2014Colectia de rochii de nunta Anne Barge - primavara 2014Colectia de rochii de nunta Anne Barge - primavara 2014Colectia de rochii de nunta Anne Barge - primavara 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies