Home MODA Colectia de toamna de rochii de mirese Rivini 2013

Colectia de toamna de rochii de mirese Rivini 2013

autor Elena Yvette
527 views 1 minute timp de citit

Creatoarea de moda Rita Viniers a reusit sa transforme elegantul in necesar si astfel a aparut colectia de toamna 2013 de rochii de mirese Rivini. Uimitoarea colectie este plina de individualitate, stil si rochii delicate.

Colectia de toamna de rochii de mirese Rivini 2013

Rochia de sirena, fara maneci, in valuri, finisata in partea de jos cu straturi magnifice de volanase, este viziunea centrala a colectiei de rochii de mirese Rivini. Braul fin,  brodat, cu delicate si  fundita neagra atasata transforma rochia din draguta in extraordinara.

Cea mai eleganta rochie a colectiei este delicata, fara maneci,cu model in valuri. De la departare, rochia pare zdrentuita intr-un mod frumos; cu toate acestea, design – ul minunat este completat cu un sirag luminos de margele, pe marginea volanelor.
Extraordinara frumusete a colectiei este in sine un eveniment, la care ar trebui sa luati parte.

Broderia este un aspect delicat al colectiei, cu corsaje aranjate si partial brodate, pe cateva dintre rochii. Felul in care cade materialul completeaza frumos aspectul, conferindu-i eleganta si gradoare.

Delicate fuste cu straturi de material, cu o dramatica despicatura lunga, reliefeaza puritatea matasii si satinului, de la baza catorva rochii. Broderiile acestora sunt bogate si fermecatoare. Braurile inalte de broderie nu sunt altceva decat individualitati minunate ale acestei colectii de admirat. Pufoasa matase organza utilizata in colectie a atras privirile publicului la cateva dintre creatii.

Colectia de toamna de rochii de mirese Rivini este minunat realizata, cu o abundenta de frumusete, stralucire si individualitate.

Colectia de toamna de rochii de mirese Rivini 2013Colectia de toamna de rochii de mirese Rivini 2013Colectia de toamna de rochii de mirese Rivini 2013Colectia de toamna de rochii de mirese Rivini 2013Colectia de toamna de rochii de mirese Rivini 2013Colectia de toamna de rochii de mirese Rivini 2013

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies