HomeMODA Colectia de toamna Michael Kors 2014

Colectia de toamna Michael Kors 2014

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 882 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/02/Colectia-de-toamna-Michael-Kors-2014.jpg

Colectia de toamna Michael Kors pentru 2014 prezinta o multitudine de optiuni practice, cu o nota moderna. Designerul a realizat o importanta distinctie intre termeni, inlocuind expresia „inainte de …” cu „trans-sezonier”, pentru a ilustra si mai bine rolul noilor piese oferite.

Colectia de toamna Michael Kors 2014

Ceea ce nu a schimbat este inclinatia casei de moda catre modern, practic si versatil.
Colectia de toamna marca Michael Kors 2014 pare sa continue sa imprumute ceva din tinua baieteasca, pe care am admirat-o in sezonul trecut.

Cu toate acestea, exista o multime de accente feminine, pentru un contrast inetresant. Firma a optat pentru o paleta coloristica versatila, cu cateva accente de culoare, care sa serveasca drept punct central. Hainele supradimensionate, elemente cheie in 2013, par sa-si fi pastrat popularitatea si in sezonul urmator.

Colectia Michael Kors 2014

Casa de moda a utilizat piesa cu numeroase ocazii, pentru a da o nota aparte tinutelor.
Desi noua linie demonstreaza o clara preferinta pentru piesele monocrome, care pot fi usor asortate si combinate, colectia introduce o gama de piese imprimate, foarte accesibile, cu motive abstarcte sau geometrice, pentru un efect  modern.

Tinutele baietesti din colectia Michael Kors- toamna 2014 se remarca prin confort, mai ales in privinta incaltamintei. Tenisi moderni, bocanci, sandale cu toc inalt si subtire, chiar si cizme de cauciuc fac parte din colectie.

Michael Kors

Cand vine vorba de posete, si in cazul lor se remarca cele practice. Dintre piesele cele mai tari ale colectiei enumeram:blazerele, trenciurile fara meneci, fustele de piele plisate, pulovere confortabile sau cardiganurile.

Colectia toamna Michael KorsMichael Kors colectia 2014Michael Kors fall 2014Michael Kors Colectia de toamna 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed