HomeMODA Colectia de toamna Rachel Zoe 2014

Colectia de toamna Rachel Zoe 2014

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 905 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/02/Colectia-de-toamna-Rachel-Zoe-2014.jpg

Colectia de toamna Rachel Zoe 2014 prezinta cateva optiuni interesante, cu un fler boemian.  De data aceasta, sursa de inspiratie este Strada Carnaby din Londra.

Colectia de toamna Rachel Zoe 2014

Designerul, care de curand are si un nou fiu, a preluat cateva indicii din tinuta masculina si le-a transformat prin prisma anilor ’60. Inspiratia din vremurile rock-and-roll este usor de remarcat, si, cu toate acestea, noua linie are o alura contemporana.

Colectia Rachel Zoe de toamna 2014 prezinta o multime de pantaloni largi, rochii stramte si jachete uimitoare, inteligent combinate, pentru un efect tare, obtinut fara prea mare efort.
Fanii brandului stiu ca piesele Rachel Zoe sunt destul de accesibile; exista astfel si cateva piese din casmir, care costa mai putin de 350$, ceea ce nu poate fi decat o veste buna pentru iubitorii modei. Acest tip de itemi pot constitui baza de plecare pentru numeroase alte tinute sic.

Colectia toamna Rachel Zoe 2014

Desi unele dintre piese, precum salopetele, dau o nota vintange noii colectii, aceasta tenta poate fi lesne sesizata si sub aspectul modelelor, geometrice sau abstracte. Modele minunate, cu o distinctiva alura boemiana, sunt dovada faptului ca designerul s-a inspirat dintr-o perioada vintange.

Aceasta tendinta este vizibila si in zona accesoriilor. Ochelari de soare rotunzi sunt probabil printre cele mai puternice accente retro din noua colectie.

Colectia Rachel Zoe 2014

O singura privire asupra noii colectii a lui Rachel Zoe este suficienta  pentru a realiza ca designerul a optat o data in plus pentru confort, ca si in sezonul anterior. Ramane de vazut daca loiala clientela a casei de moda va primi bine colectia prezentata si daca va incerca ceva nou in viitorul apropiat.

Rachel Zoe 2014Colectia Rachel ZoeRachel Zoe colectia 2014Rachel Zoe colectia toamna 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed