Colectia Dior 2014

Share

Colectia Dior 2014 a venit cu aspecte moderne in lumina reflectoarelor, inspirate de Monte Carlo. Daca pentru cea mai mare parte, colectiile 2014 au fost mici, firma a abordat noua linie cu aceeasi seriozitate ca si liniile principale.

Colectia Dior 2014

Celebritatile din randul din fata au demonstrat ca lansarea a fost intr-adevar un eveniment important. Marion Cotillard, Jessica Biel, Andrea Casiraghi, Liv Tyler, Ruth Wilson si Ana Girardot au fost doar cateva din celebritatile care au fost prezente la eveniment si care l-au privit cu entuziasm. Eleganta si rafinamentul au fost cuvintele cheie, iar vibratia vesela a fost simtita.

Desi colectia a fost in mod original menita sa reflecte cliseele tipice de croaziera, Raf Simmons s-a razgandit si a decis sa lucreze cu materiale cu care nu era obisnuit si a abordat noua linie dintr-un punct de vedere modern, chiar futuristic. In timp ce ar fi fost interesant sa vedem ideea originala, noile optiuni au dovedit cu siguranta o atractie incredibila. O multitudine de ansambluri interesante si colorate au fost dezvaluite, una mai interesanta decat cealalta. Firma si-a pastrat concentrarea pe vibratiile abstracte, un semn bun ca piesele acestui an vor avea o multime de cerinte.

Colectia Dior 2014Colectia Dior 2014Colectia Dior 2014Colectia Dior 2014

In ciuda faptului ca cele mai multe piese din colectia Dior 2014 au fost definite de liniile clare si croielile simple, minimalismul nu a fost intentia acestei colectii. Vibratiile au avut simtite chiar daca  fiecare dintre alternative a avut o alura rafinata. Accentele metalice, tonurile vibrante, aspectele strategice si combinatiile simple indraznete sunt doar cateva dintre sugestiile firmei. Ce trebuie sa ai din noua colectie? Rochitele de vara, rochitele colorate, topurile indraznet decupate, sacourile elegante au fost doar cateva dintre piesele care au furat lumina reflectoarelor.

Abordarea eleganta a extins accesoriile Dior, carora le-a fost pastrata alura eleganta si discreta, completand tinutele, mai degraba decat sa se comporte ca puncte focale. Sandalele ascutite, posetele elegante si ochelarii fabulosi sunt principalele alegeri ale firmei. Frumusetea inteleapta, cozile si buzele indraznete au dominat noile tendinte Dior.

Colectia Dior 2014Colectia Dior 2014Colectia Dior 2014Colectia Dior 2014Dior 2014Dior 2014Dior 2014Dior 2014

Save


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news