HomeMODA Colectia Dolce & Gabbana toamna-iarna 2013-2014

Colectia Dolce & Gabbana toamna-iarna 2013-2014

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/07/Colectia-Dolce-Gabbana-toamna-iarna-2013-2014.jpg

Colectia Dolce & Gabbana toamna-iarna 2013-2014 cele mai noi ansambluri in lumina reflectoarelor. O adevarata autoritate, in ceea ce priveste noile directii ale stilului, a fost exprimata de surprinderea privitorilor cu o opulenta bizantina de mozaicuri, care a devenit intr-o clipa una dintre cele mai reprezentative linii ale Saptamanii Modei de la Milano. Dar, in timp ce conceptele din spatele liniei ar putea fi noi si neasteptate, acest lucru nu poate fi spus si despre colectia Dolce & Gabbana.

Se pare ca firma a decis sa isi pastreze zona de confort si sa opteze pentru acelasi tip de “fotografii de familie”. Pentru aceasta campanie, firma a preferat sa lucreze inca o data cu frumusetile italiene ca Monica Belluci si Bianca Balti.

Colectia Dolce & Gabbana toamna-iarna 2013-2014Colectia Dolce & Gabbana toamna-iarna 2013-2014Colectia Dolce & Gabbana toamna-iarna 2013-2014Colectia Dolce & Gabbana toamna-iarna 2013-2014Colectia Dolce & Gabbana toamna-iarna 2013-2014Colectia Dolce & Gabbana toamna-iarna 2013-2014

Modelele Andreea Diaconu si Kate King, de asemenea stele ale campaniei, au realizat imaginea firmei cu ajutorul creatorului Domenico Dolce. Asa cum era de asteptat, noile adaugari au avut un amestec interesant de sofisticare, feminitate si drama, care ademeneste creatorii sa priveasca a doua oara, pentru a intelege bine setul incredibil de accente spectaculoase prin care sunt definite  noile imagini.

Punctul focal al firmei a fost intotdeauna piesele feminine elegante, care sunt destinate sa ramana in garderoba unei femei pentru mai multe sezoane, iar colectia Dolce & Gabbana cu siguranta ilustreaza perfect acest concept. Rochiile provocatoare definite de detaliile artistice ale creatorului sunt frumos evidentiate. Hainele minunate si sacourile in tonuri inchise sunt fara indoiala unele dintre cele mai versatile oferte ale noii linii.

In timp ce piesele poarta semnatura stilul puternic, firma nu neglijeaza piesele inspirate de religie, care stabileste tonul liniei. In afara de rochiile opulente, Campania infatiseaza si accesoriile ca cerceii sau lanticurile indraznete cu pandative in forma de cruci, care atrag atentia imediat.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed