HomeMODA Colectia Fendi – Toamna – Iarna 2015

Colectia Fendi – Toamna – Iarna 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 866 views
Colectia-Fendi-Toamna-2015-17 in MODA

In cei 50 de ani ai lui in care a colaborat de minune cu cei de la Fendi, Karl Lagerfeld, a inregistrat toate posibilele schimbari pe care le poate face pentru lumea minunata a modei. Se pare ca a trecut o vesnicie de cand singurul mod in care era acceptat sa poti purta blana, era acasa, in mod extraordinar de privat.

Colectia Fendi - Toamna 2015 17

De cateva ori, recent, chiar s-a implicat si a lansat o colectie in care piesele de baza erau multicolore, destinata tinerilor, mai ales celor iubitori de muzica pop, facand totul mult mai simplu si mai amuzant. Oricum ar fi, de-a lungul timpului, cu acest designer, intodeauna a fost vorba de a demonstra de ce tehnicile lui sunt mai deosebite, mai importante si mai ales capabile sa produca pe banda rulanta piese si colectii intregi cu un puternic impact.

Chiar si acum, daca ne uitam la colectia celor de la Fendi, ce a fost prezentata la sfarsitul Saptamanii de Moda de la Paris (chiar o premiera pentru ei), abilitatea lui a constat in manipularea blanurilor ca si cum nici nu ar fi naturale; le-a taiat pe diagonala, in zig-zag sau in alte diferite moduri si forme si le-a adaugat la bucatile de piele aurii si argintii; a inserat plastic sau chiar pene de toate felurile si marimile.

Colectia Fendi - Toamna 2015 16

Modelele lui Lagerfeld au fost accesorizate cu cape si paltoane destul de extravagante si iesite de-a dreptul din comun, iar ca incaltaminte, ghetele metalice, tip rock star, au fost la mare cautare.

Oricum ar fi, a vrut sa demonstreze increderea pe care o are casa de moda Fendi in cumparatoarele sale din toata lumea. Este sigur pe faptul ca sunt femei care ar cumpara si s-ar imbraca nu cu una, ci cu mai multe dintre articolele prezentate in aceasta colectie.

Colectia Fendi - Toamna 2015 15 Colectia Fendi - Toamna 2015 14 Colectia Fendi - Toamna 2015 13 Colectia Fendi - Toamna 2015 9 Colectia Fendi - Toamna 2015 7 Colectia Fendi - Toamna 2015 6 Colectia Fendi - Toamna 2015 5 Colectia Fendi - Toamna 2015 4 Colectia Fendi - Toamna 2015 3 Colectia Fendi - Toamna 2015 2 Colectia Fendi - Toamna 2015 1

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed