Colectia Guess by Marciano primavara-vara 2014

Share

Colectia Guess by Marciano primavara-vara 2014 este plina de frumuseti, care ne fac sa ne dorim ca primavara sa vina mai repede. Prezentarea le-a inclus pe minunatele modele Clara Alonso si Heather Depriest.

Colectia Guess by Marciano primavara-vara 2014

Dar ce este asa special in legatura cu noua colectie? Sincer, totul!  Felul in care baza serveste modelelor, stralucirea fara prea mult efort, stilul creat de Martina Nilsson sau coafurile de vis create de Paco Garrigues sunt numai cateva dintre lucrurile cu care noua colectie isi incanta privitorii.

Guess by Marciano primavara-vara 2014

Colectia Guess by Marciano dezvaluie o multime de tinute feminine, cu o nota vibranta, fabuloasa. Daca sunteti in cautarea unor rochii maxi, pentru zilele mai calde, cu siguranta ca merita sa va aruncti o privire asupra ideilor pe care vi le propune colectia. Usoare, colorate si rafinate, rochiile aduse de aceasta noua colectie sunt cu adevarat uimitoare! Imprimeuri florale, motive tropicale, motive orientale, toate isi gasesc rostul in noua colectie a lui Marciano.

Guess by Marciano 2014

In afara de rochii, colectia include o multitudine de piese extraordinare, care pot fi purtate cu usurinta atat la serviciu, cat si seara, sau cu alte ocazii, precum salopete grozave, care sunt deopotriva clasice, moderne si sexi.

Accesoriile vin sa completeze acest efect uimitor. Colectia include coliere si cercei, dar si curele, care transforma pe loc orice tinuta, cat de simplista ar parea.

Guess by MarcianoColectia Guess by MarcianoColectia Guess by Marciano 2014Colectia Guess primavara-vara 2014


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente