Colectia Just Cavalli toamna 2014

Share

Colectia Just Cavalli pentru toamna 2014 a fost deja dezvaluita.Timpul zboara repede in lumea modei si se pare ca optiunile de toamna deja sunt in pregatire.

Colectia Just Cavalli toamna 2014

Daca aceasta colectie este preambulul a ceea ce va urma, atunci noile variante sunt pline de culoare si haioase. Creatorul decide sa aduca din nou in lumina reflectoarelor printurile animale, dupa un sezon in car ele-a tinut ascunse dupa optiuni mai abstracte.

Imprimeurile animale si aspectul sexi sunt caracteristicile de baza ale colectiei. Designerul s-a inspirat din cultura persana, fuzionand o multitudine de elemente incitante. Se pare ca pentru domnul Cavalli feminitatea este intotdeauna alegerea perfecta, chiar daca el nu se sfieste sa incorporeze accente masculine. Data fiind aceasta tendinta, devine destul de evident de ce piesele sale sunt unele dintre cele mai atractive.

Just Cavalli 2014

Minunatele rochii ale colectiei Just Cavalli 2014 sunt fara nici un dubiu starurile noii linii. Sexi fara a parea ieftine si complexe fara a parea prea incarcate, noile rochii sunt adevarate piese de colectie.

In acelasi timp, chiar si influentele masculine adauga echilibru colectiei.
In definitiv, femeia vazuta de Cavalli este departe de o simpla piesa de muzeu, asa ca putina duritate o poate ajuta sa transmita un mesaj in acest sens.

Just Cavalli toamna 2014

Accente din piele, reinterpretate  sic, jachete de motociclist cu elemente metalice, foarte tari, chiar si hainele supradimensionate adauga o nota moderna.

Ca intotdeauna, secretul din spatele noilor tinute este combinatia inteligenta dintre elemente diferite, de la printurile animale si accentele metalice, pana la combinatiile grafice.
In privinta accesoriilor, paleta este relativ redusa, gravitand in jurul ghetelor pana la glezna, plicuri sic sau curele impletite.

Cavalli toamna 2014Cavalli 2014tinute Just Cavalli toamna 2014Just CavalliJust Cavalli colectia toamna 2014Colectia de toamna 2014 Just Cavalli


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente