Colectia Miranda Kerr pentru Net-a-Porter’s Swimsuit Issue

Share

Miranda Kerr multumita Net-a-Porter’s Swimsuit Issue dispune de  clasicele costume de baie  ale unor brand-urilor precum Zimmermann, Melissa Odabash, Karla Coletto or Norma Kamali. Supermodelul a transformat look-ul femeilor de afaceri intr-unul la fel de spectaculos ca cel a buticurilor online de costume de baie al revistei EDIT. Bikinii provocatori si pareo-urile fabuloase sunt parte din noua intelegere pe care  Net-a-Porter Swimsuits issue o aduce.

Colectia Miranda Kerr pentru Net-a-Porter's Swimsuit Issue

Bikini au imbracat frumoasa australianca, care recent si-a lansat propria linie de produse pentru ingrijire personala, KORA Organics, de asemenea a vorbit despre aspecte  importante ele vietii sale  private si din relatia cu Orlando Bloom si stadiul carierei sale. Pentru Miranda, pasiunea pare sa fie cea care o ii dicteaza drumul: “Ambitia vine din pasiunea mea: descopar ce imi place si apoi ma indrept catre acel lucru”. Pentru aceia care se intreaba cum este starul in viata sa reala, ne-a dezvaluit o scurta descriere a filozofiei pe care a adoptat-o in viata:” Firea mea este una foarte vesela si tolerenta. Imi spun mereu: “Fii blanda cu tine, fii blanda cu cei din jurul tau. Fii buna cu tine si cu altii.

[articol „Miranda Kerr”]

Abordarea linistita a vietii, nu a reusit sa o ajute sa uite incidentul “Bling Ring” cand un grup de hoti adolescenti care urmareau vedete, au intrat in casa si i-au furat lenjeria intima, iar sotului sau ceasurile. “Ciudat este ca nu sunt atasata de lucruri, ele vin si pleaca, Ar fi putut fi mai rau, mereu spun asta despre orice. Ceea ce vreau sa spun e ca nimeni nu a fost ranit” a declarat ea.

Colectia Miranda Kerr pentru Net-a-Porter's Swimsuit Issue

Crezand ca ambitia i-a asigurat o cariera de success, incearca sa reziste tentatiei de a folosi aceeasi abordare in viata sa private. In schimb, crede ca e important sa il lase pe sotul ei sa o ajute, in loc sa incerce sa se descurce singura. Daca esti intradevar o femeie alpha, nu-i (permiti partenerului tau) sa aiba un spatiu ca sa se simta barbatul din relatie. Greseala in relatiile mele ,a fost aceea ca am crezut ca pot sa fac totul singura, ca nu am nevoie de un barbat. Aceasta e cu siguranta o greseala. Femeile, in general, vor sa se simta iubite si appreciate. E ceva la care lucrez in fiecare zi: increderea in mine. E o provocare pentru mine sa fac acest lucru.”

Colectia Miranda Kerr pentru Net-a-Porter's Swimsuit Issue

Desi a decis ca este imposibil pentru ea sa continuie colaborarea cu Victoria’s Secret, este fericita ca are timp sa se ocupe de propriile  sale proiecte si este chiar multumita de aceasta decizie “Acum ca sunt mama si am propria afacere, e un moment potrivit, sunt pregatita”.

Colectia Miranda Kerr pentru Net-a-Porter's Swimsuit Issue


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news