Colectia primavara-vara 2014 de la Escada

Share

Ca intotdeauna, colectia de primavara-vara 2014 de la Escada este plina de tinute feminine moderne si ultramoderne, care merita analizate mai indeaproape.

Colectia primavara-vara 2014 de la Escada

Pe cat de greu ar parea sa ne gandim la materialele usoare acum, suntem la numai doua luni  departare de inceputul oficial al primaverii, asa ca merita sa ne gandim totusi la produsele ce ne-ar putea transforma garderoba.

Daca doriti niste tinute elegante, cu o alura moderna, noua colectie Escada poate fi un bun punct de plecare.

Noua colectie aduce piese simple si versatile deopotrive, tinute care atrag privirile instantaneu. O mare parte a colectiei este dedicata rochiilor de matase si tunicilor elegante.

Colectia 2014 de la Escada

Ca sursa de inspiratie mentionam Riviera franceza, asa ca alura sic, sofisticata, obtinuta fara prea mult efort, este total justificata. Modelele, motivele abstracte domina sezonul si sunt cele mai la moda. De la motive geometrice la cele florale, exista o multitudine de variante si stiluri, pentru toate gusturile.

Colectia graviteaza in jurul tonurilor mai degraba indraznete decat dulci sau pastelate.
Cand vine vorba de indrazneala, nu exista o solutie mai buna decat tonurile puternice, care atrag atentia ca un magnet, fara prea multa implicare si efort.

Escada 2014

O piesa extrem de incitanta a colectiei este, de exemplu, o haina de piele, nappa, rosie, cu adevarat fabuloasa.

Accesoriile incluse in colectia de primavara – vara Escada 2014 sunt de asemenea interesante. Casa opteaza pentru piese metalice luxoase, care dau o nota aparte tinutei. Pantofii pumps, plicurile sic sau simplele bratari si gentile practice cu alura moderna au un efect similar.

Colectia Escadaprimavara-vara EscadaColectia 2014 Escada


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news