Colectia Stephane Rolland primavara 2014

Share

Colectia Stephane Rolland couture primavara 2014 aduce creatii uimitoare, futuriste, foarte indraznete. Prezentarea atrage atentia lui Paz de la Vega si Kim Kardashian, care au fost impresionate de forma dramatica si tonurile care definesc noua linie.

Colectia Stephane Rolland primavara 2014

Devine clar inca de la inceput ca noua linie se indreapta catre o clientela selecta, care nu se teme de riscuri si care se remarca sub lumina reflectoarelor. Piesele au o componenta arhitecturala, axata pe proportii, pe indrazneala si pe detalii exagerate.

In ciuda acestui fapt, creatiile continute de colectia de primavara Stephane Rolland au o surprinzatoare nota minimalista, vibranta, data de puternice contraste de proportie, care atrag instantaneu.

Stephane Rolland primavara 2014

Designerul merge pe o paleta coloristica bine definita: galben, portocaliu, albastru inchis sau negru, demonstrand preferinta clara pentru monocromie, desi se pare ca, spre finalul prezentarii, directia s-a schimbat putin.

Designerul a experimentat croieli indraznete, aplicatii, cape indraznete, accente de piele lacuita sau chiar pliseuri, toate intr-o nota modernista, desigur.

Colectia Stephane Rolland 2014

Colectia este menita sa transmita ideea provocarii limiteti spatiale, iar efectul creat taie respiratia. Concepte contradictorii sunt puse laolalta, pentru un efect surprinzator. Eleganta a fost combinata cu indrazneala, cu vibratii minimaliste, care incanta publicul.

Prezentarea noii colectii se incheie chiar mai surprinator decat incepuse, cu o rochie de mireasa futurista, cu accente arhitecturale, care au atras ovatiile spontane ale spectatorilor.

Stephane Rolland 2014Stephane Rolland colectia primavara 2014Stephane Rolland colectia primavaraStephane Rolland primavara vara 2014Stephane Rolland colectia pentru primavara 2014Stephane Rolland vara 2014Stephane Rolland primavaraStephane Rolland spring 2014


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news