HomeMODA Colectia Zuhair Murad primavara 2014

Colectia Zuhair Murad primavara 2014

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/02/Colectia-Zuhair-Murad-primavara-2014.jpg

Colectia de primavara Zuhair Murad 2014, prezentata in ultima zi a Saptamanii Modei de la Paris-2014, aduce cateva aspecte familiare in lumina reflectoarelor. In multe feluri, noua linie pare a fi o alta versiune a  temei ,,Padurii fermecate’’, tema tratata si in colectia de toamna 2013.

Colectia Zuhair Murad primavara 2014

De data aceasta, tinutele au o alura mai romantica, iar paleta coloristica se invarte in jurul culorilor mai deschise, dar si in jurul ornamentelor si a notelor de eleganta, ce se observa inca de la prima vedere.

Tinute care de care mai demne de covorul rosu poarta publicul intr-o lume fantastica, unde domina rafinamentul si stilul elegant.

Multitudinea de ornamente de dantela si volane minunate cu trandafiri 3D reamintesc tuturor ca firma celebreaza feminitatea, sursa de inspiratie ce sta la baza oricarei colectii.

Colectia Zuhair Murad 2014

Pene delicate si aplicatii de margele sunt alte elemente uimitoare, care transforma rochiile clasice in piese ce taie respiratia. Stilistic, linia prezinta o combinatie intre stilul de printesa si rochii stramte, de lungimi variate.

Printre cele mai opulente creatii ale colectiei 2014 se numara piese grozave cu paiete, in tonuri aurii. Fascinatia designerului pentru tonurile opulente aurii a fost explorata in colectia de primavara 2013, asa ca de data aceasta atentia se va concentra pe accente mai subtile, precum curele de frunze aurii, care ajuta la crearea unei siluete de clepsidra sau pantofi aurii, care amplifica alura luxoasa a rochiilor noii colectii.

Zuhair Murad 2014

Desi cea mai mare parte a colectiei de primavara 2014 se concentreaza pe elementele clasice, carepot fi purtate cu usurinta de femei  de toate varstele.

Slituri inalte, decolteuri sexi sunt marci ale noii colectii. Casa de moda a incheiat prezentarea pe o nota inalta, cu o rochie de mireasa de efect.

Zuhair MuradZuhair Murad colectia de primavara 2014rochii Zuhair Murad primavara 2014Colectia de rochii Zuhair Murad primavara 2014rochie de seara Zuhair Muradrochie de mireasa Zuhair Murad primavara 2014Zuhair Murad primavara 2014

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed