Home MODA Culori la modă în 2017

Culori la modă în 2017

autor Elena Yvette
823 views 3 minute timp de citit

Anul trecut a pus în prim-plan culorile pastelate, în special combinarea a două dintre acestea, însă anul 2017 aduce la modă alte culori. Oare ce ne rezervă tendințele noi în materie de culori pentru acest an?

Culori-la-modă-în-2017

Ei bine, cu siguranță variantele care ne sunt puse la dispoziție sunt numeroase și pe placul oricui.

Unele culori care erau în tendințe în cursul anului trecut se pare că au „supraviețuit” și nu au fost scoase din calcul, însă pe lângă acestea intervin și alte nuanțe care vor face ravagii în lumea modei.

Iată care sunt culorile la modă în anul 2017.

Roșu-Aurora/Aurora Red

O culoare care era în trend și anul trecut se pare că a reușit să treacă cu bine în acest an.

Această culoare include mai multe nuanțe, printre care cele mai celebre sunt cele de roșu, nuanțele vișinii, cărămizii, roșu-carmin și purpuriul.

Colecții ale unor oameni cunoscuți in lumea modei, precum Louis Vuitton, Gucci și Saint Laurent, includ aceste nuanțe și au apelat la ele cu cea mai mare încredere.

haine-in-culoarea-Aurora-Red

Nuanța pielii de rechin/ Sharkskin

Aceasta a reușit să intre cu bine în anul 2017.

Este o non-culoare specifică sezoanelor mai reci, cum este sfârșitul de toamnă și iarna. Această culoare ne duce cu gândul la valurile mării, un cer plin de nori, iar accentul nu cade pe extravaganță. Dacă vrei să ai un look clasic și sobru, această nuanță este cea mai bună opțiune care îți este pusă la dispoziție și de care poți și ar trebui să profiți din plin.

Colecția lui Michael Kors este una dintre colecțiile care sunt cunoscute datorită acestei non-culori, așa că aveți o dovadă clară că este o alegere mai mult decât potrivită.

culoarea-Sharkskin tinute-in-culoarea-Sharkskin

Culoarea pielii și culoarea cafelei cu lapte

Nuanțele cafelei cu lapte sunt calde, putând fi asortate cu oricare alte culori. Oferă un aer „proaspăt” look-ului tău și nu dau senzația de „prea mult” sau de încărcat.

Sunt simple, naturale și regăsite în colecțiile lui Valentino, Ralph Lauren și în casele de modă din întreaga lume.

tinuta in culoarea cafelei cu lapte

Culorile curcubeului

Se pare că aceasta combinație de culori este specifică anului 2017. Datorită faptului că unele nuanțe au fost apreciate mult în cursul anului trecut, nuanțe precum Rose Quartz sau Serenity, se pare că specialiștii vor opta de acum înainte pentru această combinație de culori.

Cu siguranță va fi regăsită în cadrul caselor de modă, iar creatorii de modă vor apela cu încredere la ea pentru a o introduce în modele de haine ale noilor colecții pe care le vor lansa.

Dacă vrei să fii în pas cu moda culorilor din 2017, pregătește-te să îmbrățișezi cu hotărâre „puterea” culorilor curcubeului!

tinuta curcubeu

Culoarea roz revine în forță

Dacă până acum era oarecum evitată, se pare că aceasta câștigă teren în rândul culorilor care sunt la modă în 2017. Indiferent pentru ce variantă optezi, asigură-te că vei include și puțin roz, măcar o mică „pată”…

tinuta sport roz

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies