HomeMODA Cum ne alegem cizmele de toamnă?

Cum ne alegem cizmele de toamnă?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
cizme-si-bocanci-pentru-toamna in MODA

Alegerea unor cizme de toamnă pare a fi dificilă. Alegerea unor cizme îmblănite îți poate face picioarele să transpire, în timp ce alegerea unor cizme prea subțiri îți poate crea serioase probleme de sănătate. Specialiștii vă dau câteva sfaturi pentru a face alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

cizme si bocanci pentru toamna

Una dintre condițiile extrem de importante pentru alegerea cizmelor potrivite este să aveți grijă ca talpa să nu fie una lucioasă. E bine cunoscut faptul ca toamna vremea este capricioasă și nu este comod ca după o ploaie serioasă, să vă chinuiți să mergeți purtând încălțămintea nouă.

O alta alegere importantă pe care trebuie să o faceți este să vă decideți dacă doriți să vă achiziționați o pereche de cizme cu toc sau o pereche de cizme fără toc. Dacă doriți să vă achiziționați o pereche de cizme cu toc, trebuie să vă asumați și riscul de a merge cu ele pe o vreme nu tocmai prietenoasă.

Un alt aspect important este evitarea, pe cât posibil, a articolelor de încălțăminte făcute din catifea sau piele întoarsă. Vremea schimbătoare vă poate distruge încălțămintea atât din punct de vedere practic, cât și estetic.

cizme si botine pentru toamna

Specialiștii ne sfătuiesc să nu ne achiziționăm cizme fixe pe picior, deoarece în apropierea iernii, când vom încălța o șosețică mai groasă, cizmele dumneavoastră nu vor mai fi la fel de comode.

Specialiștii în modă ne sfătuiesc să punem mai mult accent pe comoditatea cizmelor, întrucât orice femeie poate fi frumoasă atât în încălțămintea cu toc, cât și în cea fără toc, dacă știe să își aleagă modelul care i se potrivește.

Opțiuni de cizme în tendințele anului 2017

  • Anul acesta vor reveni în tendințe cizmele animal print. Acestea vor atrage atenția asupra dumneavoastră într-un mod plăcut. Atenție însă cum le asortați la ținută! Acest imprimeu va fi deja vedeta ținutei așadar, se recomandă ca celelalte haine cu care sunteți îmbrăcată să fie cât mai simple, fără alte imprimeuri.
  • O alta tendință a anului 2017 este încălțămintea de tip biker. Comodă și ușor de asortat, încălțămintea de tip biker va fi un must-have al sezonului. Puteți încerca acest stil de încălțăminte, nu veți regreta!
  • Este bine știut faptul că unele doamne nu pot renunța la tocuri nici in sezoanele mai reci. Stiliștii le recomandă anul acesta doamnelor cizmele de tip stiletto. Elegante și clasice, cizmele stiletto se asază bine oricărei doamne care își dorește să își păstreze grația și feminitatea în orice condiții.
  • Încălțămintea cu platformă este o altă opțiune pentru toamna anului 2017. Platforma poate fi regăsită atât la încălțămintea elegantă, cât și la încălțămintea de tip sneakers. Comoditatea este cuvântul care caracterizează acest tip de încălțăminte. Chiar dacă nu considerați ca acest timp de încălțăminte vi se potrivește, de îndată ce veți purta cizmele respective, vă veți îndrăgosti de modelul tocului lor…

În concluzie, orice tip de încălțăminte poate fi adaptat tendințelor anului 2017, însă comoditatea este principala caracteristică după care trebuie să vă ghidați. Stiliștii susțin că trebuie să vă simțiți bine în pielea dumneavoastră.

cizme cu imprimeu piele de sarpe cizme din piele model 2016 botine pentru toamna cizme toamna-iarna 2016

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed