Home MODA Cum să pari mai slabă cu ajutorul blugilor

Cum să pari mai slabă cu ajutorul blugilor

autor Elena Yvette
826 views 3 minute timp de citit

Dacă te gândeşti cum poţi să pari mai slabă cu ajutorul blugilor, dar nu vrei să cheltui o avere pe nişte jeansi remodelatori, aruncă o privire pe articolul următor şi ia aminte la sfaturile care îţi sunt puse la dispoziţie.

Cum să pari mai slabă cu ajutorul blugilor

Totuşi, un lucru e cert: pentru a părea mai slabă cu ajutorul blugilor este nevoie doar de câteva mici trucuri de efect, al căror rezultat va fi de bun augur, iar bugetul nu va avea foarte mult de suferit.

  • Optează pentru blugi în culori închise

În momentul de faţă, pe piaţă găseşti o multitudine de culori ale jeansilor, însă dacă vrei să pari mai slabă cu ajutorul blugilor este nevoie să te axezi pe acele perechi care fac parte din gama culorilor mai închise, cum ar fi negru, gri şi bleu.

Un punct în plus în favoarea blugilor închişi la culoare îl reprezintă faptul că aceştia sunt foarte uşor de asortat şi nu va trebui să stai zece ore în faţa oglinzii pentru a găsi hainele care să se potrivească.

Cum să pari mai slabă cu ajutorul blugilor 5

  • Alege modelele cu talie înaltă

Un alt truc pentru a părea mai slabă cu ajutorul blugilor este să te îndrepţi spre acele modele cu talie înaltă care vor face miracole din punct de vedere estetic şi te vor face să pari mai slabă cu câteva kilograme.

Modul prin care aceştia creează acea iluzie optică se datorează faptului că dau impresia de alungire a piciorului, dar şi maschează surplusul de grăsime din zona abdominală.

Cum să pari mai slabă cu ajutorul blugilor2

  • Alege lungimea potrivită

În momentul în care vrei să pari mai slabă cu ajutorul blugilor este esenţial să alegi acele modele care să fie cu 5 cm peste nivelul gleznei, pentru a crea iluzia unui picior alungit.

Evită acei jeansi trei sferturi sau pe cei care au tivul deasupra gleznei, asta în cazul în care scopul pe care îl urmăreşti este să pari mai slabă şi nicidecum să mai adaugi câteva kilograme siluetei tale.

  • Mizează pe blugii cu buzunarele la spate

În cazul în care vrei să creezi iluzia unui posterior mai mic şi să pari mai slabă cu ajutorul blugilor, îndreaptă-ţi atenţia spre modelele cu buzunare la spate, dar mare grijă la ce fel de aspect au acestea dacă vrei să pari mai suplă.

În cazul în care consideri că ai nevoie, poţi să apelezi la revistele de modă în care sunt prezentate articole menite să te ajute să alegi cele mai potrivite tipuri de modele.

Cum să pari mai slabă cu ajutorul blugilor 3

  • Combină blugii cu încălţămintea potrivită

Ultimul sfat despre cum poţi să pari mai slabă cu ajutorul blugilor se bazează pe faptul că pantofii pe care îi alegi în combinaţie cu jeansi potriviţi te pot face să pari cu câteva măsuri mai slabă.

Prin urmare, pentru a obţine acest efect, este esenţial să alegi niște pantofi cu toc şi vârf alungit, pentru a crea impresia unui picior mai alungit…

Acestea sunt aspectele principale de care trebuie să ţii cont în momentul în care îţi doreşti să pari mai slabă cu ajutorul blugilor. Dacă vei aplica aceste trucuri, rezultatul va fi cel aşteptat şi nu va mai trebui să îţi fie jenă de felul în care arăţi, ci din contră, vei vedea cum imaginea pe care o ai despre tine va suferi modificări în bine.

Cum să pari mai slabă cu ajutorul blugilor 13

Processed with VSCO with a7 preset

Cum să pari mai slabă cu ajutorul blugilor 7 Cum să pari mai slabă cu ajutorul blugilor 8 Cum să pari mai slabă cu ajutorul blugilor 9 Cum să pari mai slabă cu ajutorul blugilor 11 Cum să pari mai slabă cu ajutorul blugilor 12

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies