HomeMODA Cum sa porti sutienul intr-un mod exceptional

Cum sa porti sutienul intr-un mod exceptional

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,5K views
Cum-sa-porti-sutienul-intr-un-mod-exceptional in MODA

Vrei să porți o rochie cu spatele gol fără ca sutienul să se vadă? Iată câteva trucuri practice care îți vor face ținutele perfecte.

sutien la rochie

Aceste trucuri pot fi folosite și pentru top-uri sau rochii cu umerii goi. Sutienul este un aliat necesar pentru a completa o ținută, dar de multe ori ne poate da adevărate bătăi de cap. Iată câteva trucuri eficiente care trebuie încercate:

bretele sutien

  1. Bretele în X

Dacă nu ai un sutien cu bretele încrucișate, poți foarte simplu să improvizezi unul. Cu o clemă specială sau cu o agrafă simplă de birou poți prinde bretele sutienului în așa fel încât acestea să nu se observe atunci când porți maiouri.

2. Extensie de bretele pentru rochiile cu spatele gol

Rochiile cu spatele gol sunt extrem de sexy, dar multe femei aleg să nu le poarte deoarece nu știu în ce mod ar putea purta sutienul fără ca acesta să fie la vedere. Există sutiene special concepute pentru acest tip de rochii, dar dacă nu deții unul, iată un truc pe care îl poți folosi foarte simplu. Îți poți cumpăra extensii de bretele pentru acest tip de rochii sau îți poți face singură o astfel de extensie.

3. O altă metodă este aceea de a transforma un simplu sutien într-unul care poate fi purtat la rochiile cu spatele gol.

sutien cusut pe rochie

4. Un alt truc simplu este să coși cupele unui sutien direct pe rochie…

5. Fixează sutienul fără bretele

Un truc extrem de simplu prin care poți purta un sutien într-o rochie cu umerii goi este să-l fixezi fără bretele. Folosește un sutien cu bretele detașabile și prinde una dintre bretele la spate, în partea de jos a sutienului, apoi înconjoară zona de sub sâni cu breteaua, prinzând-o de cealaltă gaică rămasă liberă. Acesta este modul în care poți fixa sutienul în așa fel încât nu mai alunecă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed