Home MODA Dacă alegi să porți o rochie argintie, sandalele sunt indispensabile

Dacă alegi să porți o rochie argintie, sandalele sunt indispensabile

autor Elena Yvette
2k views 1 minute timp de citit

Rochiile argintii nu numai că inspiră eleganță, acestea sunt în mare trend. Cu accesorizarea potrivită, toți ochii se vor învârti în jurul tău.

rochie argintie

Iată câteva reguli pentru a purta o rochie argintie:

Sandale-pentru-rochia-argintie

Sandale

Dacă alegi să porți o rochie argintie, sandalele sunt indispensabile. Modelele de sandale cu barete subțiri sunt elegante. Arată sexy și nu distrag atenția prea tare asupra lor, deoarece rochia trebuie să iasă în evidență.

Accesoriile

Accesoriile

Rochia argintie atrage instant priviri deoarece iese în evidență. Tocmai de aceea, nu trebuie accesorizată foarte puternic, altfel vei da greș. Rochia în sine este piesa principală, accesorizarea trebuie să fie slabă, astfel încât să nu se observe prea tare.

Pantofi-nude-la-rochie-argintie

Pantofi nude

Pantofii nude se potrivesc de minune la o rochie argintie.
În cazul în care ești nehotărâtă sau pur și simplu nu știi ce să încalți la această ținută, acești pantofi pun în valoare rochia.

Poșeta

Pentru accesorizarea unei rochii argintii, piesele discrete sunt alegerea perfectă. Ca ținuta de seară să arate impecabil, alege o poșetă într-o culoare deschisă asemănătoare rochiei argintii…

Bijuteriile

Când vine vorba de accesorizarea unei rochii argintii, bijuteriile sunt cele care completează ținuta. Alege să porți un colier din aur alb sau un inel deosebit din argint și vei arăta impecabil. Bijuteriile sunt cele care pun în valoare ținuta, așa că trebuie să le alegi cu mare atenție.

rochie argintie

rochie argintie

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies