HomeMODA De ce si cum alegem hainele vintage?

De ce si cum alegem hainele vintage?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/04/haine-vintage.jpg

De ce de vintage?

De ce ar vrea cineva sa poarte haine vintage? Pentru ca este distractiv! Cand porti astfel de haine, iesi in evidenta. Din ce in ce mai multe fete cumpara astfel de haine pentru o seara de dans sau de bal, pentru ca acestea garanteaza originalitatea.

haine vintage

Hainele vintage sunt si nostalgice. Purtarea acestui tip de vestimentatie ofera unei fete sansa de a experimenta o mica parte din istorie. In ziua de azi, este dragut sa porti o crinolina sau o fusta feminina voluminoasa din cand in cand.

tinuta vintage

Magazinele ieftine, pietele de vechituri sunt surse excelente de a cumpara haine vechi la un pret convenabil.

Cumparaturi pe internet

Internetul este o sursa simpla de a achizitona haine vintage, care probabil nu se afla prin magazine. Dar trebuie sa stii unele lucruri atunci cand hotarasti sa faci acest lucru.

Fii constienta de ceea ce inseamna sa cumperi si sa porti astfel de tinute. Totul va fi diferit si va trebui tratat diferit, incat trebuie sa ceri detalii despre purtarea acestor haine, mai ales daca este prima data cand incerci acest lucru.

Exista multe variante dintre care poti alege. Sunt disponibile articole din secolul al XIX-lea pana in anii ’80. Indiferent de stilul ales, trebuie sa gasesti ceva care sa ti se potriveasca.  Asadar, cumpara ce iti place!

rochie vintage

Hainele vintage pot fi potrivite cu alte piese de epoca. Nu este practic sa porti o tinuta de epoca din cap pana in picioare, dar poti cumpara cateva piese, cu care sa iti creezi un stil propriu, combinandu-le cu accesorii din zilele noastre…

Tinutele vintage sunt distractive, disponibile si avantajoase. Acestea permit purtatoarei sa creeze si sa mentina un look original.

rochie anii 50 vintage

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed