HomeMODA Donatella Versace

Donatella Versace

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Donatella-Versace in MODA

Donatella Versace, in varsta de 61 de ani, este vicepresedintele grupului Versace si detine 20% din actiunile companiei, in timp ce fratele ei Santo, detine 30%. Fiica sa, Allegra, a mostenit 50% din aceste actiuni, dupa moartea din 1997 a lui Gianni Versace, care este, de altfel, si fondatorul grupului.

Donatella Versace

Nascuta in Reggio di Calabria, Italia, si cea mai mica din cei patru copii ai familiei, Donatella l-a urmat pe fratele ei in Florenta, unde acesta studia moda.

In 1998, la un an si trei zile de la moartea fratelui ei, Donatella a lansat cu mare fast prima sa colectie, la hotelul Ritz din Paris si a avut succes, fiind considerata foarte populara inca din prima zi.

De asemenea, aceasta este cunoscuta ca primul designer care si-a promovat lansarile prin intermediul unor vedete de success pe catwalk sau in spoturi publicitare, printre care se numara Madonna, Jennifer Lopez, Lady Gaga, Christina Aguilera, Demi Moore sau Beyonce.

In anul 2000 a avut loc deschiderea primului hotel Versace, numit Palazzo Versace si este localizat in Queensland, Australia, iar de atunci au mai fost deschise in mai multe tari precum Italia sau Emiratele Arabe Unite…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed