Home MODA Geanta de fonduri a lui Alexander Wang

Geanta de fonduri a lui Alexander Wang

autor Elena Yvette
141 vizualizari

Alexander Wang si Samsung Electronice au colaborat pentru a crea prima geanta de fonduri, care va fi vanduta pentru a strange fonduri pentru Art Start New York.

Geanta de fonduri a lui Alexander Wang

Pentru modelul de rucsac, Wang si-a adunat prietenii pentru a crea desene si schite pentru smartphone-urile Samsung Galaxy Note II, pe care le-a imprimat.

“Imprimarea abstracta captureaza energia orasului New York”, spune creatorul. “Aceasta colaborare este un exemplu minunat pentru modul neasteptat in care tehnologia si stilul pot lucra impreuna. “

Art start este o organizatie non-profit care foloseste arta pentru a aduce o schimbare pozitiva pentru comunitati, concentrandu-se pe talentul artistic de la o varsta frageda intre 5-21 de ani, pentru a le da incredere sa gaseasca o cale in viata.

“Aceasta colaborare cu Wang este atat de captivanta, pentru ca demonstreaza cum tehnologia nu doar permite, ci imputerniceste procesul de creatie al creatorilor, artistilor si indivizilor ceativi”, spune Younghee Lee, vicepresedinte executiv de vanzari globale Samsung.

Rucsacul marcheaza a doua colaborare  dintre accesoriile lui Wang si Samsung in ajutorul Art Start. La inceputul acestui an a creat o editie limitata bazata pe rucsac si telefonul mobil.

Save

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies