Genti Jason Wu pentru toamna 2013

Share

Colectia de genti Jason Wu pentru toamna anului 2013 este un amestec de clasicism si modernism, de vibratii sofisticate. Comerciantul a stiut intotdeauna cum sa aduca o alura proaspata optiunilor elegante printr-o multime de motive interesante, care se potrivesc femeilor de diferite varste.

Genti Jason Wu pentru toamna 2013

Exista si cateva asemanari cu linia de primavara, mai ales cand vorbim despre forma. Oricum, alura feminina pe care am vazut-o asta primavara, acum este inlocuita de motive indraznete si modele care au o vibratie mai indrazneata, dar inca mai pot fi clasificate ca fiind elegante.

Genti Jason Wu pentru toamna 2013

Odata cu sosirea zilelor racoroase apare inclinatia pentru culorile intunecate, tonurile mai versatile. Pentru a pastra o vibratie optimista, colorata, accesoriile evidente sunt o necesitate, iar colectia de genti Jason Wu pentru toamna 2013 poate potrivi cu siguranta proiectului, in ciuda faptului ca paleta de culori este limitata la tonuri de portocaliu si albastru in cea mai mare parte cu negru si alb, fiind folosite ca accente. Cauti accente rafinate? O geanta cu tepi, pe un fundal portocaliu, se poate dovedi o alegere utila pentru un aspect puternic.

Genti Jason Wu pentru toamna 2013

Colectia Jason Wu vine cu numeroase stiluri de genti. Pentru femeile moderne, tot timpul in miscare, care au nevoie de o geanta spatioasa, firma aduce multe modele care prezinta avantaje fara sa-si piarda din stil. Cauti posete dragute pentru un look elegant? Daca esti fana posetelor metalice, noua linie aduce cateva alternative, care merita analizate.

Genti Jason Wu pentru toamna 2013

Tendintele podiumul toamnei 2013 sunt reflectate in noua colectie de toamna/iarna 2013/2014 a lui Jason Wu. Se pare ca blana va continua sa fie o influenta puternica in sezonul ce vine, in ambele forme si este adevarat si in ceea ce priveste accesoriile, ca si unele dintre optiunile incluse in prezentarea noii colectii. Foloseste aceste alternative dragute in fiecare zi.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news