Gucci a lansat Uk Music Fund

Share

Gucci a lansat Uk Music Fund pentru a descoperi si ajuta talentele muzicale britanice. Anuntul a fost facut la o conferinta de presa care a avut loc in Londra in aceasta dimineata si la care au participat Jo Whiley si artista Emeli Sande, care vor ajuta promovarea proiectului.

Gucci a lansat Uk Music Fund

„Este crucial ca tinerii din ziua de azi sa aiba posibilitatea de a se exprima prin muzica si primesc oportunitati sa faca acest lucru. Proiectele muzicale ca acesta sunt valabile pentru toata lumea, iar tinerii dezavantajati vor avea posibilitatea de a-si spune povestea si de a-si face vocile auzite. Aceste probleme sunt aproape de sufletul meu si sunt foarte mandra sa fac parte din acest program”, a declarat cantareata Sande.

Compania a infiintat anul trecut Gucci Timepieces & Jewellery Music Fund in China, ajutand artistii asiatici. UK Fund a facut echipa si cu World Hear Beat Music Academy din Londra, un centru pentru copii care nu au acces la educatie muzicala. Gucci va ajuta elevii a 10 scoli sa aibe o sansa de a se inrola la Grammy Camp, un program din Los Angeles, menit sa inspire si sa educe tinerii muzicieni.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente