Home MODA Harrods și Christian Dior vor avea un magazin împreună

Harrods și Christian Dior vor avea un magazin împreună

autor Elena Yvette
28 vizualizari

Harrods face echipa cu Christian Dior intr-o incercare de a acapara piata in aceasta primavara. Faimosul magazin va oferi un tribut casei de moda franceze, prezentand imagini si colectii nemaivazute pana acum.

Harrods

Geamurile magazinului din Brompton Road, Londra, vor fi transofrmate in schema de culori (gri si negru) a Dior-ului.

Telefoanele publice din Londra vor fi editii limitate si vor imita productii ale casei de moda, iar soldatii din garda regala britanica vor purta costume realizate de directorul creativ, Raf Simons.

[articol “dior”]

„La fel ca si casa Dior, Harrods ofera servicii ireprosabile persoanelor din toata lumea. Colaborarea inspirata a atras atentia tuturor”, a declarat Sidney Toledano, presedintele Dior.

Cel de al patrulea etaj din magazinul Harrods, va deveni cea mai tare experienta Dior, iar vizitatorii vor da peste o reconstructie a fatadei primului magazin Dior din Paris, iar dupa vor putea vedea toate operele de arta create de designeri.
Schite si mini-manechine vor putea aduce trecutul in prezent si vor putea fi gasite si rochii celebre purtate de Emma Watson, Marion Cotillard sau Jennifer Lawrence. Nici restaurantul nu a fost uitat, si vor fi servite doar mancaruri care erau pe gusturile lui Dior, de la homar la sandwich-uri speciale.

„Suntem incatanti sa facem acest parteneriat cu Dior, una dintre cele mai de succes brand-uri din lume”, a declarat Marigay McKee, conducatorul Harrods. Aceasta actiune va incepe pe 16 martie si va tine pana pe 14 aprilie.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!