HomeMODA Johnny Deep a fost observat pe podiumul Londrei

Johnny Deep a fost observat pe podiumul Londrei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 895 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/Johnny-Deep-a-fost-observat-pe-podiumul-Londrei.jpg

Johnny Deep a fost observat pe podiumul Londrei – sau cel putin sosia lui, Greg Payne – aici, la prezentarea colectiei pentru barbati a lui Oliver Spencer, din aceasta spatamana. Aparitia lui a determinat o ancheta asupra acestui brunet meditativ.

Johnny Deep a fost observat pe podiumul Londrei

Daca Deep este inca in actiune(desi speram in continuare ca va prezenta tinute Gary Oldman  si va merge pe podiumul pentru Prada sezonul urmator), atunci Payne este modelul alternativ al acestei lumi.  Cu siguranta nu este un nou venit, lucrand in industria modei de 21 de ani, dar-in lansarea colectiei pentru barbati, de la Londra-pare mult mai potrivit sa apara una dintre cele mai placute fete ale evenimentului. Sau macar sa se pomeneasca numele sau pentru audienta mai tanara.

Acum la 36 de ani, Payne a fost prima data cercetat de fotograful Elaine Constantine in McDonalds, in Cricul Picadilly si a continuat sa fie semnalat de Models 1. In 1999, a fost numit cel mai sexy barbat si a luat parte la campanii pentru Valentino, Gucci, Yves Saint Laurent si Paul Smith. Poate cea mai neasteptata a fost colaborarea cu lantul de restaurant Pix, pentru care are rol managerial.

Daca Deep vrea sa renunta la munca sa de astazi, cel putin stie la cine poate apela.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed