HomeMODA Kylie Minogue sufera pentru cariera ei

Kylie Minogue sufera pentru cariera ei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 795 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/Kylie-Minogue-sufera-pentru-cariera-ei.jpg

Kylie Minogue poate parea ca se distreaza de minune in timpul unui spectacol, dar in spatele zambetului ei profesional, exista o lupta cu costumele sale revelatoare, stramte si inconfortabile. Cantareata este cunoscuta pentru tinutele ei viu colorate si teatrale, purtand regulat costume semnate Jean Paul Gaultier si Dolce & Gabbana, pentru perfomantele ei.

Kylie Minogue sufera pentru cariera ei

“Arata minunat si isi fac treaba pe scena, dar nu este distractiv de purtat” spune ea. “Stiu ca proiecteaza si fac ceea ce trebuie sa faca, dar nu poti respira, nu poti merge si trebuie sa te comporti de parca poti face toate astea-ceea ce inseamna ca poti face celelalte lucruri necesare asa cum doresti. Deci trebuie doar sa jonglezi cu toate astea pentru un rezultat final.”

Vedeta de 45 de ani a lansat o carte dedicata a 25 de ani de munca, intitulata “Kylie/Fashion”, in comemorarea unui sfert de secol in industria muzicala. A explicat ca aceste costume ciudate sunt necesare pentru a crea putina drama si teatru pentru fanii ei.

“Nu cred ca vrei sa mergi(la un concert) si sa ma vezi purtand ceea ce port pe strada” a spus ea. “ Trebuie sa fie diferite  si sa aduca putina fantezie. Imi place sa fac asta, dar imi place si sa le dau jos.”

Deci ce ii place sa poarte? Datorita timpului petrecut in Statele Unite-prin colaborarea cu Jay Z, RocNation-Minogue a descoperit o inclinatie pentru tinutele mai lejere.

“Acum detin o sapca de baseball” a spus ea pentru New York Post. “Si nu am purtat niciodata atat de mult adidasi! Imi place. Nu m-am simtit mai confortabil de atat niciodata in viata mea. Nu am purtat niciodata pantaloni de strada.”

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed