Lenjeria intima Gisele Bundchen 2013

Share

Campania pentru lenjeria intima Gisele Bundchen a adus o bucatita din corpul tonifiat al supermodelului, la doar patru luni dupa ce a nascut. Bomba braziliana de 23 de ani se pare ca devine mai indrazneata odata cu varsta. Departe de photoshop, dar in lumina reflectoarelor cat de mult posibil! A marcat noua campanie cu o fotografie Instagram cu titlul “Sper sa va placa! Lenjerie sexy.”

Lenjeria intima Gisele Bundchen 2013

Noua campanie pentru lenjeria intima Gisele Bundchen a fost fotografiata de Nino Munoz in Sao Paolo, Brazilia. Reclamele senzuale sunt la fel de seducatoare ca precedenta campanie electorala, cu acelasi fler. Desi noua linie aduce doar alegeri la indemana pentru noul sezon, noile piese au un aer seducator. Seducatoare, dar sofisticate sunt imediat observate si dovedesc inca o data ca bikini mici si sutienele decupate, nu sunt singurele modalitati de a impresiona.

Lenjeria intima Gisele Bundchen 2013

O reflectie perfecta a spiritului Brazilian, noua linie aduce cate ceva pentru oricine, cu variatii de la indraznet la dragut. De la stiluri foarte feminine la stiluri de roz spectaculos, noua linie ne face sa vrem sa o revedem si sa ne innoim garderoba intima. Desi noile stiluri nu sunt destul de indraznete, stilurile de lenjerie clasica nu se demodeaza niciodata, fiind o investitie de lunga durata. Mai mult, speranta secreta pe care o avem de a arata macar pe jumatatea celui mai bine platit model, joaca de asemenea un rol important.

Lenjeria intima Gisele Bundchen 2013

In ciuda faptului ca avem doar trei optiuni spectaculoase din care sa alegem, Campania lenjeriei intime Gisele Bundchen dovedeste un set de optiuni ispititoare, care gestioneaza siguranta de a crea o impresie puternica si de a ne face sa ne dorim mai mult. Datorita succesului anterior, putem paria ca exista ceva bun ce va aparea in urmatoarele luni si de-abia asteptam sa ii vedem liniile viitoare.

Lenjeria intima Gisele Bundchen 2013


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news