HomeMODA Levi’s a facut echipa cu Liberty of London

Levi’s a facut echipa cu Liberty of London

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 794 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/Levi’s-a-facut-echipa-cu-Liberty-of-London.jpg

Levi’s a facut echipa cu Liberty of London pentru o colectie de primavara destinata femeilor. Clasicul brand american a produs cateva articole din denim care prezinta doua noi printuri Liberty, speciale pentru aceasta colaborare. Acest moment marcheaza prima colaborare a sectiunii de femei al Levi’s-ului cu o alta companie.

Levi’s a facut echipa cu Liberty of London

„Este un proces creativ inspirational si o placere sa impartasim datinile noastre americane cu perspectiva si esenta brand-ului britanic, in crearea aceste colectii feminine, cu o atingere moderna”, a declarat designer-ul senior Levi’s, Jenny Carlin.

Levi’s a facut echipa cu Liberty of London

Articolele vestimentare vor imita cele mai populare piese ale brand-ului, mai exact 15 la numar, printre care si clasicii pantaloni scurti Levi’s 501, sapca de trucker, jeans, bustiera sau o selectie de accesorii, cu preturi care variaza intre 75 si 210 lire sterline. Colectia se va gasi de astazi, doar la magazinul Liberty London de pe strada Regent Street, si incepand cu luna mai in magazine Levi’s din toata lumea, dar si pe site-urile oficiale a celor doua companii.

Levi’s a facut echipa cu Liberty of London

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed